شیرینی نخودچی
مواد لازم : 1. آرد نخودچی450 گرم
2. آردبرنج30گرم
3. آرد معمولی 20 گرم
4. پودرقند 250گرم
5. روغن قنادی یا جامد 250 گرم
6. هل 1ق چ
7. زعفران وپسته برای تزیین
مراحل:
اول ازهمه پودر قند وروغن را باهم مخلوط میکنیم
مواد لازم : 1. آرد نخودچی450 گرم
2. آردبرنج30گرم
3. آرد معمولی 20 گرم
4. پودرقند 250گرم
5. روغن قنادی یا جامد 250 گرم
6. هل 1ق چ
7. زعفران وپسته برای تزیین
مراحل:
اول ازهمه پودر قند وروغن را باهم مخلوط میکنیم


لپه را با کمی نمک بپزید

بکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری

مخلوط کشمش و گردو هم میتونین اضافه کنید

پیازچه خرد شده = کمی


نمك، ادويه و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه
بادنجانها را سرخ كرده و كنار ميگذاريم سپس با پياز داغ و كمي
گوجهفرنگي، گوشت تفت میدهیم. ميتوانيم به همان گوشت سرخشده، رب
گوجهفرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه
لابهلاي آن گوشت، بادنجان و گوجهفرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و
آب ريخته و آن را دم ميكنيم.

طرز تهیه :
ابتدا بادمجان ها را به صورت راه راه پوست می کنیم و سپس روی بادمجان یک
برش عمودی به عمق دو سانتیمتر ایجاد می کنیم به طوریکه ابتدا وانتهای برش
حدود یک سانتیمتر بسته باشه .محل برش در تصویر نشون دادم .
بادمجان ها را حدود دو ساعت در آب ونمک قرار می دهیم تا تلخی آن بره
.(البته اگه عجله داشتید ومطمئن هستید بادمجان شیرینه می تونید این مرحله
را حذف کنید وفقط روی آن نمک بپاشید )
سپس بادمجان ها را پس از
خشک کردن در روغن با حرارت خیلی کم کاملا تفت می دهیم تا طلایی بشه ..اگه
کمی نمک در روغن بریزیم بادمجان کمتر روغن جذب می کنه ...
بهتره
گوشت چرخکرده را در آب تفت بدهیم تا غذا خیلی روغن نداشته باشه .به این
صورت که کمی آب جوش در ماهیتابه می ریزیم و گوشت چرخکرده را روی حرارت
ملایم حدود یک ربع در ماهیتابه تفت می دهیم.
وقتی اب آن کشیده شد
پیاز خلال شده وسیر رنده شده را هم اضافه می کنیم وبا حررات ملایم روی
حرارت به هم می زنیم تا کمی سبک بشه و سپس ادویه کاری وفلفل ونمک را هم به
آن می افزاییم .در آخر قارچ تفت داده شده (بهتره قارچ های ورقه ورقه شده را
با کمی کره ویک قاشق ابلیمو روی شعله بالا سرخ کنیم )وهمینطور دو قاشق رب
گوجه را با آن مخلوط می کنیم و مجددا تفت می دهیم تا به روغن بیفته .
حالا از مواد فوق با کمک قاشق بدون آن که شکم بادمجان را خالی کنیم در
داخل شکاف به این صورت قرار می دهیم .حدودا دو تا سه قاشق از این مواد ،در
میان هر بادمجان قرار می گیره .
گوجه فرنگی ها را رنده می کنیم
وبا یک قاشق رب گوجه باقیمانده و یک قاشق روغن و یک استکان آب جوش و کمی
نمک وفلفل در ماهیتابه می ریزیم و روی حرارت بالا می گذاریم تا به جوش بیاد
و بعد بادمجان را در کنار هم به طوریکه بین آنها فاصله نباشه می چینیم و
حرارت را خیلی کم می کنیم و در ماهیتابه را می گذاریم تا حدود نیم ساعت به
آرامی بپزه .و سس آن به روغن بیفته .
پیکینگ پودر : 3ق.چای خوری

پوست پیاز قرمز و مقداری آب

175گرم

راه صحیح خوردن میوه ها چیست؟

زعفران و نمک و فلفل و روغن به میزان لازم

نمک 1 قاشق چایخوری
۳/۴ پیمانه بادم خلال شده، ۲ ق غ عسل، ۳ ق غ شکر، ۱ق چ زعفران حل شده، ۱ ق غ روغن مایه.

100 گرم

كشك و سير سرخ شده براي تزيين

- برای تمیز کردن دیوارهایی که رنگ روغنی دارند، از این محلول استفاده کنید: یک سطل آب گرم، یک دوم پیمانه بوراکس(BORAX) ، یک دوم قاشق مرباخوری مایع ظرفشویی و یک قاشق غذاخوری آمونیاک؛ حین استفاده از محلول حتماً دستکش بپوشید. (بوراکس را می توانید از مغازههای مواد شیمیایی - بهداشتی تهیه کنید.)
مواد لازم و طرز تهیه:
کمی نمک

نشانه هاي غلبه ي صفرا عبارت است از:

لازم به ذکر هست که این مقدار ها با توجه به نوع قالب مورد استفاده ممکن است تغییر کند.

يک قاشق سوپخوري پودر پسته

آرد به اندازه ای که خمیر بدست نچسبد (حدود 150 گرم)

پودر قند 4 قاشق سوپخوري
