مواد لازم:

يک فنجان نشاسته
5/1 فنجان شکر


يک چهارم قاشق چايخوري جوهر ليمو

3 فنجان آب

نصف فنجان پودر نارگيل

يک قاشق سوپخوري پودر پسته





طرز تهيه راحت الحلقوم :

نشاسته را در 2 فنجان آب سرد حل کرده ، مي گذاريم ته نشين شود. سپس آب روي آن را بر مي داريم و بقيه را در قابلمه مي ريزيم. 3 فنجان آب به نشاسته اضافه کرده و با شکر و جوهر ليمو روي حرارت ملايم قرار مي دهيم . مرتب آن را به هم مي زنيم تا مايع بپزد، طوريکه از ديواره ي قابلمه جدا شود و مثل توپ در وسط ظرف قرار گيرد. در قالب کم عمقي کمي پودر نارگيل ريخته و مايع راحت الحقوم را روي آن مي ريزيم و بقيه پودر نارگيل را روي مايع مي ريزيم . سپس با دست آن را در کف قالب پهن مي کنيم و مي گذاريم تا کاملاً خنک شود.


سپس با قيچي آن را به صورت مربع يا مستطيل يا لوزي برش داده و برش ها را در بقيه پودر نارگيل مي غلتانيم . راحت الحلقوم ها را در ظرفي چيده و روي آنها پودر پسته مي پاشيم.