قیمه نثار (نثا)

مواد لازم قیمه نثار برای ۴ تا ۶ نفر:
گوشت گوسفندی =۵۰۰ گرم
برنج = ۶ پیمانه
زرشک = ۲ قاشق غذاخوری
شکر =۱ قاشق غذاخوری
پیاز داغ =۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی =۱ قاشق غذاخوری
خلال پرتقال شیرین شده= ۱ قاشق غذاخوری
خلال بادام =۱ قاشق غذاخوری
خلال پسته=۱ قاشق غذاخوری
گلاب =۱ قاشق غذاخوری
دارچین، هل، زیره = ۱ قاشق غذاخوری
کره =۱۰۰گرم
زعفران آب گرفته غلیظ =۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه =به میزان لازم
ادامه نوشته

بادمجانهای شکم پر با ماتزارلا

مواد لازم و طرز تهیه:

بادمجان ۶ عدد. بهتر هست که تقریبا دراز باشند و خیلی‌ پهن نباشند.


روغن زیتون، ۱۰۰ میلی‌ لیتر

پیاز ۲ عدد، نگینی خورد شده

سیر ۲ حبه، له‌ شده

گوجه فرنگی‌ خورد شده حدوداً ۴۰۰ گرم


رب گوجه فرنگی ۱ ق غ


جعفری ایتالیایی یا همون ایرانی ۳ ق غ خورد شده


آویشن ۱ ق غ خورد شده یا مقداری کم خشک شده


پنیر رنده شده ماتزارلا حدوداً ۱۲۵ گرم



ادامه نوشته

تیرامیســو

مواد لازم:
نان لطیفه (لیدی فینگر) : ۲۵ تا ۳۵ عدد

پنیر خامه ای بی نمک (ماسکارپونه) : ۴۰۰ گرم


پودر قند : ۶ قاشق سوپخوری


خامه شیرین شده : ۳۰۰ گرم


محلول قهوه : ۱ پیمانه


وانیل : یک هشتم قاشق چایخوری


زرده تخم مرغ : ۴ عدد


شکلات رنده شده : ۵۰ گرم




ادامه نوشته

قــارچ شکــم پــر

مواد لازم :

قارچ دکمه ای درشت 24 عدد (برای 4 نفر)

سوسیس کوکتل دودی ریز خرد شده 6 عدد یا گوشت چرخ شده 200 گرم
پیازچه خرد شده 4 عدد
پنیر پارمیزان رنده شده به مقدار لازم

نمک و زرد چوبه (در صورت استفاده از گوشت چرخ شده) و فلفل به مقدار لازم
پیاز رنده شده کوچک یک عدد (در صورت استفاده از گوشت چرخ شده)



ادامه نوشته

استیک هاوایی

مواد لازم :

نیم کیلو گوشت ورقه ای گوساله

یک فنجان سویا سس

نصف فنجان روغن زیتون
دو قاشق سوپ خوری سرکه
سه حبه سیر له شده

ادامه نوشته

كيك ساده(شير)

مواد لازم:

  • آرد 1.5 ليوان

  • وانيل 1 قاشق چايخوري سر صاف

  • تخم مرغ 3 عدد

  • پكينگ پودر 1 قاشق چايخوري

  • پودر قند يا شكر 1 ليوان

  • شير 0.5 ليوان

  • روغن مايع 0.5 ليوان


ادامه نوشته

شیرینی آب دندون

آب دندون نوعی شیرینی سنتی و معروف شمالی (مازندرانی) هست که بخاطر ترد بودن به این نام مشهور می باشد و به روایتی در اصل، نامش باب دندون بوده است. این شیرینی سنتی برای مراسم عروسی، در اندازه های درشت درست میشه و به همراه خریدهای عروس در سینی های بزرگ با گلهای فراوان و آوازه خوان محلی، برای خانواده عروس فرستاده میشد که به آن خنچه می گویند و هنوز هم در بعضی خانواده ها مرسوم است. همچنین برای سال نو این شیرینی را در اندازه کوچک درست می کنند.

این شیرینی فقط با کمی تفاوت شبیه به شیرینی برنجی می باشد.


ادامه نوشته

اردور سیب زمینی و گردو

مواد لازم
سیب زمینی پخته رنده شده................... 3عدد متوسط
مخلوط خیار شور و پیازچه خرد شده........ نصف پیمانه
گردوی رنده شده...................................... نصف پیمانه
سینه مرغ پخته ریز شده یا کالباس.............. یک پیمانه
نان تست......................................................... 12 ورق

سس مایونز،ماست................................. به میزان لازم
پنیر خامه ای........................................... به میزان لازم
نمک و فلفل و آبلیمو................................به میزان لازم
پوره نخود سبز، زرشک و جعفری خرد شده برای تزئین
ادامه نوشته

نــاگــت مــرغ

مواد لازم:

سينه مرغ 400 گرم

پياز 1 عدد كوچك

پنير موتزارلا 150 گرم(اختیاری)


پودر سير 1 قاشق غذاخوري


قرص عصاره مرغ 1 عدد


پودر پفك نمكي 2/1 پيمانه


پودر موسير 1 قاشق چايخوري


پودر نان 2 قاشق سوپخوري





ادامه نوشته

کباب چنجه

مواد لازم :


یك كیلو گرم گوشت ران یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند
۲ عدد پیاز
نمك و فلفل سیاه به اندازه كافی
۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

فلفل دلمه ای به میزان مناسب

ادامه نوشته

ژله رنگین کمان

مواد لازم: 

چند بسته ژله آماده در رنگهای مختلف


بستنی ، خامه ، ماست یا شیر


آب جوش ...


قالب مناسب

طرز تهیه  :


ادامه نوشته