اردور سیب زمینی و گردو
مواد لازم
سیب زمینی پخته رنده شده................... 3عدد متوسط
مخلوط خیار شور و پیازچه خرد شده........ نصف پیمانه
گردوی رنده شده...................................... نصف پیمانه
سینه مرغ پخته ریز شده یا کالباس.............. یک پیمانه
نان تست......................................................... 12 ورق سس مایونز،ماست................................. به میزان لازم
پنیر خامه ای........................................... به میزان لازم
نمک و فلفل و آبلیمو................................به میزان لازم
2 قاشق پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کرده و برای کاور استفاده کنید.
6 ورق از نان ها را داخل دیس چیده و مخلوط سس و پنیر را تا برس روی نان ها بمالید سپس به آرامی مخلوط سیب زمینی را روی نان ها پهن کرده و مجددا سس.
سپس 6 ورق بعدی نان را روی اردور قرار داده و کمی فشار دهید تا پرس شود.
روی اردور را با برس سس زده و به گردوی رنده شده را روی آن بپاشید.
برای سرو به صورت تک نفره پس از برش زدن به اندازه دلخواه، اطراف را سس زده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
با قیف پوره نخود فرنگی گرم را روی اردور گذاشته و با زرشک تزئین نمایید.
سیب زمینی پخته رنده شده................... 3عدد متوسط
مخلوط خیار شور و پیازچه خرد شده........ نصف پیمانه
گردوی رنده شده...................................... نصف پیمانه
سینه مرغ پخته ریز شده یا کالباس.............. یک پیمانه
نان تست......................................................... 12 ورق سس مایونز،ماست................................. به میزان لازم
پنیر خامه ای........................................... به میزان لازم
نمک و فلفل و آبلیمو................................به میزان لازم
پوره نخود سبز، زرشک و جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه
سیب زمینی پخته ، مرغ یا کالباس، پیازچه و خیار شور، نمک و فلفل و آبلیمو را با هم مخلوط کرده و تا میزان دلخواه سس مایونز را اضافه میکنیم.
(برای رژیمی بودن از ماست مخلوط با سس استفاده کنید.)2 قاشق پنیر خامه ای را با سس مایونز مخلوط کرده و برای کاور استفاده کنید.
6 ورق از نان ها را داخل دیس چیده و مخلوط سس و پنیر را تا برس روی نان ها بمالید سپس به آرامی مخلوط سیب زمینی را روی نان ها پهن کرده و مجددا سس.
سپس 6 ورق بعدی نان را روی اردور قرار داده و کمی فشار دهید تا پرس شود.
روی اردور را با برس سس زده و به گردوی رنده شده را روی آن بپاشید.
برای سرو به صورت تک نفره پس از برش زدن به اندازه دلخواه، اطراف را سس زده و با جعفری خرد شده تزئین کنید.
با قیف پوره نخود فرنگی گرم را روی اردور گذاشته و با زرشک تزئین نمایید.
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و نهم آبان ۱۳۹۱ ساعت 0:38 توسط هستی
|