طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی بدون فر
سوپ عدس
پیاز: یک عدد بزرگ خرد شده
هویج: یک عدد خرد شده
آب: 4 فنجان
عدس: 1 فنجان
سیب زمینی: یک عدد خرد شده
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
آویشن خشک
آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری

کیک میوه
كيك اسفنجي در قالب 20 سانتيمتري: 1عدد
ژله ي بي رنگ: 1 ليوان
ميوه ي دلخواه به جز كيوي: به ميزان لازم
مواد لازم براي كرم :
شير: 500 ميلي ليتر (2 ليوان)
شكر: 100 گرم (نصف ليوان)
آرد: 2 قاشق غذا خوري
پودر نشاسته: 2 قاشق غذا خوري
كره: 50 گرم
پودر ژلاتين: 2 قاشق چاي خوري
خامه: 1 پيمانه

کیک پرتقالی
مواد لازم:
پرتقال :2 عدد
آرد 75 گرم تخم مرغ :5 عدد
پودر قند:220 گرم
بیکینگ پودر:1 ق م
پودر بادام:170 گرم
پودر قند و سس شکلات برای تزئین

بعد از غذا این 7 کار را انجام ندهید
پاستا با قارچ وتن ماهی
جلوگیری از سیاه شدن سیب، موز، سیبزمینی و قارچ
14راه برای خوش طعم کردن خوراک ها
آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه میآورد و دستپخت خوبش را خوبتر میکند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعمدهندههای مواد غذایی مختلف اشاره میکنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…
1- پنیر خامهای + تخممرغ: ۲ تخممرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یکچهارم فنجان پنیر خامهای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخممرغها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخممرغها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوقالعاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزهترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد....
تست لوبيا چيتي و فلفل دلمهاي
شیرینی خانگی مخصوص عید
مواد لازم :
|
پودر قند |
250 گرم |
|
كره آب شده |
250 گرم |
|
زرده تخممرغ |
2 عدد |
|
هل ساییدهشده |
یك قاشق مرباخوری |
|
وانیل |
1/8 قاشق چایخوری |
|
زعفران آب كرده |
به میزان لازم |
|
سیاهدانه و پودرپسته |
به میزان لازم |
|
آرد گندم، برنج و نخودچی |
به میزان لازم |

پاي سيب
- آرد 300 گرم
- پودرشكر و کره از هر کدام 250 گرم
- تخممرغ پنج عدد
- آرد ذرت 50 گرم
- وانيل 1/4 قاشق چايخوري
- ماست نصف پيمانه
- بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
- شكر و دارچين و سیب به ميزان لازم
























