نان شيريني زنجبيلي

مواد لازم:

- كره دو سوم پيمانه

- پودر قند يك پيمانه

- آرد سفيد گندم يك پيمانه

- بيكينگ پودر يك قاشق چاي خوري

- تخم مرغ يك عدد

- زنجبيل دو قاشق مرباخوري

- وانيل يك چهارم قاشق مرباخوري

- پودر پسته به ميزان لازم


ادامه نوشته

طرز تهیه ی شیرینی زنجبیلی بدون فر

مواد لازم

آرد سه پیمانه
روغن جامد ۱/۴ پیمانه
کره ۱/۴ پیمانه
زنجبیل سه قاشق سوپخوری

پودر قند ۲/۳ پیمانه


ادامه نوشته

سوپ عدس

مواد لازم:
پیاز: یک عدد بزرگ خرد شده
هویج: یک عدد خرد شده
آب: 4 فنجان
عدس: 1 فنجان
سیب زمینی: یک عدد خرد شده
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
آویشن خشک

آب لیمو تازه: یک قاشق غذاخوری



ادامه نوشته

کیک میوه

مواد لازم:
كيك اسفنجي در قالب 20 سانتيمتري: 1عدد
ژله ي بي رنگ: 1 ليوان
ميوه ي دلخواه به جز كيوي: به ميزان لازم
مواد لازم براي كرم :

شير: 500 ميلي ليتر (2 ليوان)
شكر: 100 گرم (نصف ليوان)
آرد: 2 قاشق غذا خوري
پودر نشاسته: 2 قاشق غذا خوري
كره: 50 گرم
پودر ژلاتين: 2 قاشق چاي خوري

خامه: 1 پيمانه


ادامه نوشته

کیک پرتقالی


مواد لازم:
پرتقال :2 عدد

آرد 75 گرم
تخم مرغ :5 عدد
پودر قند:220 گرم
بیکینگ پودر:1 ق م
پودر بادام:170 گرم

پودر قند و سس شکلات برای تزئین



ادامه نوشته

بعد از غذا این 7 کار را انجام ندهید

متخصصان هم انجام برخی از این كارها را بعد از غذا خوردن برای دستگاه گوارش مضر می‌دانند و می‌گویند حتی می‌توانند سرطان‌زا باشند. شاید دانستن این موضوع كه چرا این كارها اشتباه هستند و نباید بلافاصله بعد از صرف غذا به آنها پرداخت، تا حدی باعث شود ازانجامشان صرف‌نظر كنیم.
. نوشیدن چای داغ

1-چای از هر نوعی كه باشد (سیاه، سفید و سبز)، محتوی موادی به نام تانن است. تركیب‌های تانن اگر به فاصله كمتر از نیم ساعت بعد از مصرف غذا خورده شوند، به آهن موادغذایی می‌چسبند و مانع جذب آنها می‌شوند به همین دلیل تا یك ساعت بعد از صرف غذا، چای ننوشید.


ادامه نوشته

خورش فسنجان

برای4 -5 نفر
مختصري در مورد اين غذا
اگر نظر شخصی من را بخواهید خورش فسنجان اوج هنر آشپزی ایرانی است. ترکیبی که اگر تک تک آنها را نام ببرید نمیتوان تصور کرد که از ترکیب آنها این خورش رویایی حاصل شود. خورشی با عطر و طعمی منحصر به فرد . خورشی با روغن گردوی سالم و معطر . خورشی که عاشقان سینه چاک آن هیچ غذایی را با آن عوض نمیکنند.

مواد لازم
مغز گردو ... نیم کیلو
مرغ (تکه های کوچک)... 1 کیلو
رب انار ... 1 پیمانه
رب گوجه ... 2 قاشق غذا خوری
شکر(بسته به ذائقه) ... 3-5 قاشق غذا خوری
آب لیمو ... 3 قاشق غذا خوری
پیاز کوچک ... 1 عدد
نمک و فلفل و ادویه ... به مقدار لازم


ادامه نوشته

پاستا با قارچ وتن ماهی

مواد لازم



ـ کنسرو ماهی تن ۱ عدد

ـ قارچ دکمه ای ۱۵ عدد

ـ پاستا ۲۵۰ گرم

ـ گوجه فرنگی ۸ عدد

ـ آویشن ۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن به میزان لازم

ادامه نوشته

جلوگیری‌ از سیاه‌ شدن‌ سیب، موز، سیب‌زمینی‌ و قارچ

مطمئناً‌ تا به‌ حال‌ دچار این‌ مشکل‌ شده‌اید که‌ پس‌ از پوست‌ کندن‌ سیب‌ جهت‌ تهیهِ‌ سالاد میوه‌ یا موز جهت‌ تهیهِ‌ انواع‌ دسرها آنها به‌ سرعت‌ در مجاورت‌ با هوا رنگ‌ اصلی‌ خودشان‌ را از دست‌ می‌دهند. این‌ مسئله‌ هنگام‌ پوست‌ کندن‌ سیب‌زمینی‌ هم‌ تا زمان‌ سرخ‌ کردنش‌ صادق‌ است‌ و همچنین‌ اکثر خانم‌های‌ خانه‌دار از سیاه‌ شدن‌ و تغییر رنگ‌ قارچ‌ هم‌ پس‌ از شستشو یا ماندن‌ آن‌ در یخچال‌ شکایت‌ دارند.....


ادامه نوشته

14راه برای خوش طعم کردن خوراک ها

چگونه غذاهای‌مان را خوش‌طعم‌تر کنیم؟

آشپزی از آن هنرهایی است که اگر کمی خلاقیت هم چاشنی آن شود، لقب «کدبانو» را برای خانم خانه همراه می‌آورد و دست‌پخت خوبش را خوب‌تر می‌کند. به همین دلیل در این بخش به برخی از طعم‌دهنده‌های مواد غذایی مختلف اشاره می‌کنیم تا طعم غذایتان بهتر و لذیذتر شود…


1- پنیر خامه‌ای + تخم‌مرغ: ۲ تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنید. سپس ۲ قاشق غذاخوری کره را با یک‌چهارم فنجان پنیر خامه‌ای و کمی نمک مخلوط کنید و این مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید. وقتی پنیر و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنید و پس از هم زدن تمام مواد با یکدیگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببندید. بعد از حدود ۵ دقیقه یک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهید داشت. افزودن کمی پودر آویشن به این املت، خوشمزه‌ترین صبحانه عمرتان را برای شما فراهم خواهد کرد....


ادامه نوشته

سوپ جو

این سوپ برای ناهار پیشنهاد میشود-برای ۶ نفر

مواد لازم:

۱-جو پوست گرفته در حدود ۲/۱ پیمانه (۱۰۰گرم)

۲-آب گوشت بدون چربی پنج تا شش پیمانه

۳-هویج رنده شده دو تا سه قاشق سوپخوری

۴-خامه صد گرم

۵-سس سفید غلیظ دو پیمانه

۶-نمک و فلفل بقدر کافی


ادامه نوشته

خورش ناردون

خورش ناردون؛ غذای مازندرانی شب یلدا

خورش ناردون را با مرغ یا گوشت در مازندران درست می کنند که یک غذای سنتی و فوق العاده خوشمزه است.
در روش سنتی انارهای ریز، بسیار قرمز و ترش که به انار جنگلی معروف است و در جنگل های شمال یافت می شود در این خورش استفاده می شود که در کنار گوشت گونه‌های متفاوتی از پرندگان از جمله مرغابی، پرلا، چهارتائی، اردک تاجدار و.. درست می کنند. نام این خوراک به گویش مازندرانی با مرغ "کِرک اِنار تیم پهلو" است. بدون مرغ هم درست می کنند که نام آن به گویش مازندرانی " کِرک بَپِرِس " است، یعنی مرغ پریده.

مواد لازم:

مرغ ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
دانه انار تازه ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
بادمجان ( اختیاری) ۱ کیلو
نمک، فلفل ، زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم


ادامه نوشته

ماسك مو

براي تقويت به خصوص بعد از استفاده از رنگ هاي شيميايي ترانه دبير طب سوزني از آمريكا

مواد لازم:
سس مايونز 1 قاشق غذاخوري
روغن نارگيل 2 قاشق غذاخوري
آواكادو 4/1 عدد
روغن زيتون 2 قاشق غذاخوري
روغن بادام تلخ 2 قاشق غذاخوري

ادامه نوشته

نان صبحانه شكلاتى

مواد لازم:

مایه خمیر: 7 گرم
شیر ولرم: 450 میلی‌لیتر
كره ذوب شده: 120 گرم
نمك: یك قاشق چای‌خوری
شكلات چیپسی ریز: 200 گرم
آرد نان: 700 تا 850 گرم
تخم‌مرغ: یك عدد
خامه: یك قاشق سوپ‌خوری
شكر: 60 گرم



ادامه نوشته

انار پلو

یه غذای خوشمزه و لذیذ برای شب یلدا( انار پلو )


انار پلو خوشمزه و جدید برای دوستداران انار می‌باشد، با درست کردن این پلو مزه ای جدید و جالب از مخلوط انار، کشمش و پسته را تجربه می‌کنید.
هر خانواده ایرانى در هر جایى به سبک آداب و رسوم نیاکان خود براى یلدا شام تهیه مى‌کند. شام یلدا معمولاً یکى از خوش خوراک‌ترین غذا‌هاى اقوام مختلف است.
غذای اصلی این شب، خورشت فسنجان است. اما در برخی استان‌ها غذاهای دیگری هم رایج است. در شمال ایران گیلانى‌ها یا سبزى پلو درست مى‌کنند یا ترشى تره و در کنار آن سرسفره غذا ماهى سفید و یا ماهى دودى مى‌گذارند.
اما در شیراز غذاى ویژه سفره یلدا هویج پلو است. شیرازى‌ها معمولاً براى شب یلدا سفره پهن مى‌کنند. کنار غذا انواع تنقلات مربوط به یلدا را بر سرسفره مى‌گذارند.

مواد لازم برای 4 نفر:

برنج 2 پیمانه
انار دانه شده یک و نیم پیمانه
خلال پسته یک سوم پیمانه
گشنیز تازه خرد شده یک پیمانه
پودر تخم گشنیز یک قاشق مربا‌خوری
کشمش پلویی نصف پیمانه
زعفران به مقدار لازم


ادامه نوشته

رول ژامبون و اسفناج

یک پیش غذا، میان وعده و غذای رژیمی بی‌نظیر برای کسانی که اسفناج را فقط بلدند به صورت بورانی استفاده کنند. تجربه این ترکیب جدید اسفناج و لبنیات لذت‌بخش خواهد بود. به جای هله‌هوله و خوراکی‌های قندی و بی‌خاصیت این رول را به عنوان تغذیه کودکان در مدرسه به آنها بدهید تا به جای سوءهاضمه، گردن کلفت شوند!!!

برترین ها:

مواد لازم برای 12 رول

اسفناج پخته: 200 گرم
ژامبون مرغ: 6 ورق
پنیر خامه ای: 150 گرم
سس مایونز: 100 گرم
برگ کرفس: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری پیازچه: 2 عدد، ساطوری
فلفل سیاه: به میزان لازم



ادامه نوشته

تست لوبيا چيتي و فلفل دلمه‌اي

مواد لازم:
نان تافتون: 2 عدد، لوبيا چيتي: يك‌دوم فنجان

پياز نگيني: يك عدد
گوجه‌فرنگي نگيني: يك عدد
فلفل دلمه‌اي نگيني: 2 قاشق
سس گوجه‌فرنگي: يك قاشق
سير: يك حبه
پنير موتزارلا: 2 قاشق
روغن زيتون: 2 قاشق



ادامه نوشته

وینگوم انار

مواد لازم:
آب انار به همراه عصاره انار:3لیوان

بادمجان کبابی ساتوری شده:نیم کیلو
گردوی چرخ شده:6قاشق سوپ خوری
سبزی ها:
جعفری خرد و نرم شده:100 گرم
ریحان نازخاتونی(مخصوص مازندران)و زِلِنگ خرد و نرم شده:50 گرم
سیر رنده شده:2حبه
نمک:به مقدار لازم
گلپر آسیاب شده:به مقدار لازم




ادامه نوشته

املت قارچ و پنیر

برای 1 نفر

مواد لازم :

قارج 2 عدد درشت

پنیر چدار 2 ق غ

تخم مرغ 2 عدد

جعفری کمی

نمک و فلفل



ادامه نوشته

خورش قليه ميگو

مواد اولیه :

• ميگو 500 گرم

•سبزي ( شنبليله، تره، جعفري و گشنيز) يك كيلوگرم
• پيازداغ يك پيمانه
• تمرهندي يك ليوان
• نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم




ادامه نوشته

سالاد مرغ پیچیده شده

یک ساندویچ خوشمزه با سبزیجات تازۀ که بسیار سالم بوده و ایده آل است برای بچه هایی که ناهار به مدرسه می برند.

مناسب برای :1 نفر

زمان آماده سازی : حداکثر 30 دقیقه

یک غذای سلامت همراه با انواع ویتامین های مفید برای بدن. شما می توانید این ساندویچ را از شب قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. این مقدار مواد برای یک ساندویچ کافی است و در مدت 30 دقیقه تهیه می شود.

مواد لازم:

سینه مرغ


120 گرم

مایونز


2 قاشق غذاخوری

سس خردل


1 قاشق غذاخوری

سرکه سفید

½ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه

به میزان لازم

اسفناج
1 پیمانه (30 گرم)

هویج رنده شده
1 عدد

نان ترتیلا ( مشابه نان لواش)
1 عدد

ادامه نوشته

میگو با سس تند

مواد مورد نیاز:

میگو: نیم کیلو
پیازچه: ۱ عدد خرد شده
برگ گشنیز خرد شده: ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای سس تند

زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
پیازخرد شده : ۲ عدد کوچک
سیر: ۴ حبه خرد شده
فلفل قرمز: ۱ عدد خرد شده
گشنیز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس: ۱ شاخه خرد شده
سرکه : ۲۵ میلی لیتر
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری


ادامه نوشته

میگو پفکی

مواد لازم:

میگوی متوسط ٢٠ عدد
آرد سفید ٤ قاشق غذاخوری
آرد ذرت ١ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر ١ قاشق غذاخوری سرخالی
تخم مرغ ١ عدد
زعفران دم کرده ١ قاشق مربا خوری (در صورت تمایل)
آب به میزان لازم
نمک مقداری
مواد لازم برای مزه دار کردن میگو:
سیر پوره شده
زنجبیل پوره شده
نمک
فلفل
آبلیمو


ادامه نوشته

چای به یا دمنوش به

شاید باورتون نشه ولی با یه دونه به تا چند روز یک چای

خوشمزه ودلچسب خواهید داشت .
مواد لازم :

به :یک عدد

طرز تهیه :




ادامه نوشته

ته چین گوشت و لبو

مواد لازم برای 2 نفر
برنج : 2 پیمانه
چغندر پخته : 2 عدد متوسط
زعفران دم کرده : به مقدار لازم
گوشت قرمز یا مرغ : 300 گرم
زرشک : 1 فنجان
زرده تخم مرغ : 1 عدد
ماست : 2/1 پیمانه
روغن : به مقدار لازم
نمک : به مقدار لازم


ادامه نوشته

شیرینی خانگی مخصوص عید

مواد لازم :

 

پودر قند

250 گرم

كره آب شده

250 گرم

زرده تخم‌‌مرغ

2 عدد

هل ساییده‌شده

یك قاشق مرباخوری

وانیل

1/8 قاشق چایخوری

زعفران آب كرده

به میزان لازم

سیاه‌دانه و پودرپسته

به میزان لازم

آرد گندم، برنج و نخودچی

به میزان لازم

 

طرز تهیه شیرینی خانگی مخصوص عید

ادامه نوشته

پاي سيب

مواد اولیه :

  • آرد 300 گرم
  • پودرشكر و کره از هر کدام 250 گرم
  • تخم‌مرغ پنج عدد
  • آرد ذرت 50 گرم
  • وانيل 1/4 قاشق چايخوري
  • ماست نصف پيمانه
  • بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
  • شكر و دارچين و سیب به ميزان لازم


http://ash.ksabz.net/images/foods/634343129431923750.jpg

ادامه نوشته

پائولو پلو ، غذای یونانی

مواد لازم :
مرغ به ازای هر نفر ۱ تکه (سینه و ران مخلوط اگه فقط سینه استفاده کنید ۱کم خشک می‌شه)

قارچ نیم کیلو (میتونه یکم بیشتر هم بشه بسته به سلیقه)
پیاز خلال شده ۲ عدد متوسط یکم بزرگ
فلفل دلمه نگینی شده ۲ عدد (ترجیحا رنگی‌ باشه سبز و قرمز اگرم پیدا نکردین مهم نیست)
کنسرو ذرت ۱قوطی - کنسرو نخود سبز ۲/۳ قوطی
کره ۱۰۰ گرم




ادامه نوشته

همبرگر مخصوص

گوشت چرخ کرده با چربی 20% 500 گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز قرمز : 1عدد
سیر : 2 حبه
نمک و فلفل به مقار لازم


ادامه نوشته

عدسی

مواد لازم:
یک لیوان عدس
یک استکان کوچک بلغور گندم ریز
نصف استکان کوچک یا دو قاشق غذاخوری لوبیا قرمز برای خوش رنگ شدن عدسی
یک عد د پیاز متوسط
نمک , فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم

ادامه نوشته