مواد لازم: 

چند بسته ژله آماده در رنگهای مختلف


بستنی ، خامه ، ماست یا شیر


آب جوش ...


قالب مناسب



مرحله 1 - ابتدا قالب خود را اندازه گیری کنید تا مقدار مصرفی ژله را بدانید، برای این کار قالب را با لیوان از آب پر کرده و تعداد لیوان را بشمارید برای مثال 10 لیوان آب به این معنی است که نیاز به 5 بسته ژله دارید در واقع تعداد لیوان به دست آمده را بر 2 تقسیم کنید.


مرحله 2- اولین بسته از ژله را به طور مساوی در دو کاسه جداگانه بریزید و به هر کدام نصف لیوان آب جوش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ژله کاملا حل شود.


مرحله 3 - به یکی از نیم ژله های حل شده نصف لیوان آب افزوده، هم بزنید و در قالب بریزید سپس در یخچال بگذارید تا ببندد.


مرحله 4 - اجازه دهید نیم ژله دیگر سرد شود سپس به دلخواه ماست، خامه یا بستنی وانیلی زده شده و یا شیر را اضافه کرده و خوب هم بزنید سپس روی ژله قبلی در قالب بریزید و دوباره در یخچال بگذارید تا ببندد.


مرحله 5 - مراحل 2، 3 و 4 را برای هر رنگ از ژله های باقیمانده انجام دهید. با پر شدن قالب آن را برای 6 تا 12 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.


مرحله 6 - لبه های ژله را به کمک چاقو از قالب جدا کرده، سپس قالب را چند لحظه در آب جوش قرار داده و در ظرف مورد نظر که کمی خیس کرده اید برگردانید و تا زمان سرو در یخچال نگاه داری کنید. نکات خیس کردن ظرف به این دلیل است که اگر ژله دقیقا در جای خود و و سط ظرف نبود بتوانید آن را به راحتی حرکت دهید. برای تهیه این ژله اگر از قالب هایی با اندازه و قطر یکسان مثل مربع، دایره، مستطیل یا ... استفاده شود ژله زیبا تر و جذاب تر خواهد بود