بادمجانهای شکم پر با ماتزارلا
مواد لازم و طرز تهیه:
بادمجان ۶ عدد. بهتر هست که تقریبا دراز باشند و خیلی پهن نباشند.
…
روغن زیتون، ۱۰۰ میلی لیتر
پیاز ۲ عدد، نگینی خورد شده
سیر ۲ حبه، له شده
گوجه فرنگی خورد شده حدوداً ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
جعفری ایتالیایی یا همون ایرانی ۳ ق غ خورد شده
آویشن ۱ ق غ خورد شده یا مقداری کم خشک شده
در همان ماهیتابه بقیه روغن را حرارت معمولی داغ کرده و پیازها را را به مدت ۵ دقیقه سرخ میکنیم. سیر را به آن اضافه کرد و ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس بقیه مواد را بجز پنیر را به آن اضافه کرده و گاهی هم میزنیم و به مدت حدوداً ۸-۱۰ دقیقه میپزیم تا سٔس آن کمی غلیظ شود.
پوسته بادمجانها روی فویل در سینی مخصوص فر چیده سپس داخل آنها را با این مواد خوب پر کنید و حسابی با پنیر ماتزارلا بپوشانید و در فر به مدت ۵-۱۰ دقیقه بگذارید تا پنیر آن آب شود.
بادمجان ۶ عدد. بهتر هست که تقریبا دراز باشند و خیلی پهن نباشند.
…
روغن زیتون، ۱۰۰ میلی لیتر
پیاز ۲ عدد، نگینی خورد شده
سیر ۲ حبه، له شده
گوجه فرنگی خورد شده حدوداً ۴۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
جعفری ایتالیایی یا همون ایرانی ۳ ق غ خورد شده
آویشن ۱ ق غ خورد شده یا مقداری کم خشک شده
پنیر رنده شده ماتزارلا حدوداً ۱۲۵ گرم
فر را با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت. بادمجانها را از وسط نصف کرده و با چاقوی نازک تیزی چند تا ضربدر کم عمق روی گوشت آنها میزنیم. مواظب باشین عمیق نباشه و به پوستش نرسه.
در همان ماهیتابه بقیه روغن را حرارت معمولی داغ کرده و پیازها را را به مدت ۵ دقیقه سرخ میکنیم. سیر را به آن اضافه کرد و ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس بقیه مواد را بجز پنیر را به آن اضافه کرده و گاهی هم میزنیم و به مدت حدوداً ۸-۱۰ دقیقه میپزیم تا سٔس آن کمی غلیظ شود.
پوسته بادمجانها روی فویل در سینی مخصوص فر چیده سپس داخل آنها را با این مواد خوب پر کنید و حسابی با پنیر ماتزارلا بپوشانید و در فر به مدت ۵-۱۰ دقیقه بگذارید تا پنیر آن آب شود.
+ نوشته شده در دوشنبه بیست و نهم آبان ۱۳۹۱ ساعت 16:7 توسط هستی
|