مواد لازم و طرز تهیه:

بادمجان ۶ عدد. بهتر هست که تقریبا دراز باشند و خیلی‌ پهن نباشند.


روغن زیتون، ۱۰۰ میلی‌ لیتر

پیاز ۲ عدد، نگینی خورد شده

سیر ۲ حبه، له‌ شده

گوجه فرنگی‌ خورد شده حدوداً ۴۰۰ گرم


رب گوجه فرنگی ۱ ق غ


جعفری ایتالیایی یا همون ایرانی ۳ ق غ خورد شده


آویشن ۱ ق غ خورد شده یا مقداری کم خشک شده

پنیر رنده شده ماتزارلا حدوداً ۱۲۵ گرم


فر‌ را با حرارت ۱۸۰ سانتیگراد یا ۳۵۰ فارنهایت. بادمجان‌ها را از وسط نصف کرده و با چاقوی نازک تیزی چند تا ضربدر کم عمق روی گوشت آن‌ها می‌زنیم. مواظب باشین عمیق نباشه و به پوستش نرسه.


در ماهیتابه ی بزرگی‌ ۴ ق غ روغن را داغ کرده و بادمجان‌ها را به مدت ۲-۳ دقیقه سرخ کنید تا گوشت آنها نرم شود. کمی‌ که خنک شدند داخل آنهارا اسکوپ می‌کنیم. از دور تا دور آن ۲ میلیمیتر می‌گذاریم که بمونه. گوشت بادمجان‌ها را به صورت ریز خورد می‌کنیم.

در همان ماهیتابه بقیه روغن را حرارت معمولی‌ داغ کرده و پیاز‌ها را را به مدت ۵ دقیقه سرخ می‌کنیم. سیر را به آن اضافه کرد و ۳۰ ثانیه تفت میدهیم سپس بقیه مواد را بجز پنیر را به آن اضافه کرده و گاهی‌ هم می‌زنیم و به مدت حدوداً ۸-۱۰ دقیقه میپزیم تا سٔس آن کمی‌ غلیظ شود.


پوسته بادمجان‌ها روی فویل در سینی مخصوص فر‌ چیده سپس داخل آن‌ها را با این مواد خوب پر کنید و حسابی‌ با پنیر ماتزارلا بپوشانید و در فر‌ به مدت ۵-۱۰ دقیقه بگذارید تا پنیر آن آب شود.