مواد لازم:

سينه مرغ 400 گرم

پياز 1 عدد كوچك

پنير موتزارلا 150 گرم(اختیاری)


پودر سير 1 قاشق غذاخوري


قرص عصاره مرغ 1 عدد


پودر پفك نمكي 2/1 پيمانه


پودر موسير 1 قاشق چايخوري

پودر نان 2 قاشق سوپخوري



طرز تهيه:


ابتدا سينه مرغ خام را با پياز، پنير موتزارلا، پودر سير و قرص عصاره مرغ در مخلوط كن له كنيد تا به صورت خمير چسبناكي درآيد.
همچنین می توانید مرغ را چرخ کنید.
در ظرف ديگري پودر پفك نمكي، پودر موسير، پودر نان را مخلوط كنيد.
از خمير گوشت مرغ تهيه شده به اندازه يك گردو برداريد و با مرطوب كردن دست به آن فرم بدهيد.
سپس گلوله ها را در مخلوط پودر نان و پودر پفك نمكي بغلتانيد و در روغن داغ سرخ كنيد.

نكته:
1ـ به دليل آنكه معمولاً پودر مخصوص ناگت در دسترس نيست، در اين دستور از مخلوط پفك نمكي و رنگ نارنجي استفاده مي شود تا به رنگ و مزه واقعي پودر ناگت نزديك باشد.
2ـ در صورت تمايل مي توان از پنير پارمزان در خود ناگت يا پودر لايه رويي آن استفاده كرد.