مواد لازم :


یك كیلو گرم گوشت ران یا فیله گوسفند و مقداری دنبه گوسفند
۲ عدد پیاز
نمك و فلفل سیاه به اندازه كافی
۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری روغن زیتون

فلفل دلمه ای به میزان مناسب



طرز تهیه:



گوشت را در اندازه هایی به قطر ۲ سانتی متر تكه تكه کرده و سعی كنید قطعات به یك اندازه باشند تا برای كباب كردن همزمان و یكسان كباب شوند.

پیاز را با رنده ریز رنده كنید با فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط كنید. گوشت را در این مخلوط پیاز و روغن زیتون بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آن را در یخچال برای چند ساعتی نگهداری كنید تا گوشت بخوبی ترد و نرم شود.

بعد از آن، گوشت ها آماده برای به سیخ كشیدن هستند. ابتدا با پشت كارد كمی روی آن بكوبید و بعد آن ها را سیخ زنید. بعد از گذاشتن هر چند تكه گوشت در سیخ، می توانید مقداری دنبه هم در سیخ بگذارید، زیرا دنبه از سوختن كباب جلوگیری می كند. همچنین به همراه دنبه می توانید فلفل دلمه ای قطعه قطعه شده برای طعم دادن لابلای گوشت ها قرار دهید.

حرارت زغال ها باید ملایم باشد تا كباب ما خشك نشود. سیخهای كباب را بر روی آتش زغال كباب کنید و سعی كنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشك نشوند. حتما قبل از اینكه گوشت خشك شود آنرا از روی آتش بردارید كباب نباید خشك باشد. فراموش نكنید كه گوشتی را كه در آب پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به كباب كردن طولانی ندارد