بادمجان پلو از غذاهای محلی روستایی نزدیک قزوین می باشد به نام یرکمواد لازم برنج يك كيلوگرم
بادنجان حلقه شده يك كيلوگرم
پياز سرخ‌شده يك پيمانه
گوشت چرخ‌كرده 500 گرم

گوجه‌فرنگي حلقه‌شده دو پيمانه يا پنج عدد
رب گوجه‌فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن نصف پيمانه

نمك، ادويه و زردچوبه به ميزان لازم




طرز تهيه
بادنجان‌ها را سرخ كرده و كنار مي‌گذاريم سپس با پياز داغ و كمي گوجه‌فرنگي، گوشت تفت می‌دهیم. مي‌توانيم به همان گوشت سر‌خ‌شده، رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه كنيم سپس برنج را شسته آبكش كرده و از ته قابلمه لابه‌لاي آن گوشت، بادنجان و گوجه‌فرنگي را قرار داده و نصف ليوان روغن و آب ريخته و آن را دم مي‌كنيم.