سیب زمینی تو پـــــــــــــــر

طرز تهیه :
سیب زمینی رنده شده را با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفران مخلوط
کرده و مثل یک گلوله نارنگی درست کرده و گودش میکنیم مثل کاسه در کف دست (
کف دست مرطوب باشد )
سپس
مرغ یا گوشت و قارچ و پیاز داغ را که
آماده کرده و به آن رب و نمک و ادویه زدیم و سرد شده را به اندازه ی لازم
داخل مایه سیب زمینی های گود شده میگذاریم و و بعد سیب زمینی را گلوله
میکنیم
روغن را داغ کرده و سپس در روغن مناسب روی حرارت سرخ میکنیم
اگه دوست داشتین سوخاری بشه :
گلوله ها را توغ تخم مرغ غلطونده و بعد آرد سوخاری می زنیم و سرخ می کنیم
... کاور این سیب زمینی ها کرانچی شده و ترد و خوشمزه ست . حتماً دقت کنید
که روغن را به اندازه ای بریزید و شعله مناسب باشد و اینقدر زمان بدهید که
سیب زمینی کاملاً پخته شود .
+ نوشته شده در شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 14:8 توسط هستی
|