مواد لازم

سیب زمینی آب پز شده و رنده شده 4 عدد


مرغ ریش ریش شده یا گوشت چرخ کرده 200 گرم

قارچ نگینی شده 100 گرم

پیازداغ به میزان دلخواه (1 عدد متوسط )

تخم مرغ دو عدد

رب گوجه , نمک و فلفل , ادویه لیمو فلفلی ( سلیقه ای )

سبزی معطر سلیقه ای

با توجه به سلیقه شما عزیزان مزه های مختلف ...ترش و شیرین میشه تغییر داد مثل زرشک ... آبلیمو... گردو ...

آرد سوخاری اگه دوست داشتین سوخاری بشه (به مقدار لازم)




طرز تهیه :

سیب زمینی رنده شده را با تخم مرغ و نمک و فلفل و زردچوبه یا زعفران مخلوط کرده و مثل یک گلوله نارنگی درست کرده و گودش میکنیم مثل کاسه در کف دست ( کف دست مرطوب باشد )
سپس
مرغ یا گوشت و قارچ و پیاز داغ را که آماده کرده و به آن رب و نمک و ادویه زدیم و سرد شده را به اندازه ی لازم داخل مایه سیب زمینی های گود شده میگذاریم و و بعد سیب زمینی را گلوله میکنیم
روغن را داغ کرده و سپس در روغن مناسب روی حرارت سرخ میکنیم

اگه دوست داشتین سوخاری بشه :
گلوله ها را توغ تخم مرغ غلطونده و بعد آرد سوخاری می زنیم و سرخ می کنیم ... کاور این سیب زمینی ها کرانچی شده و ترد و خوشمزه ست . حتماً دقت کنید که روغن را به اندازه ای بریزید و شعله مناسب باشد و اینقدر زمان بدهید که سیب زمینی کاملاً پخته شود .