مواد لازم :
گوشت بدون چربی ( 2بار حداقل چرخ شود )400 گرم

لپه پخته و نیم کوب شده :نصف پیمانه
برنج پخته و نیمکوب شده : نصف پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
گردو و زرشک الو سیاه یا برگ قیسی و تخم مرغ پخته برای داخل
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به میزان لازم
گشنیز و تره و ترخون تازه

مواد لازم برای سوس :
پیاز : یک عدد بزرگ یا 2 عدد متوسط
رب گوجه : 2 قاشق
نمک فلفل و سایر چاشنی های به سلیقه خودتان

نکته:

لپه را با کمی نمک بپزید




طرز تهیه:
گوشت و پیاز رنده شده ( آب پیاز گرفته شود و بعد با گوشت مخلوط شود ) و برنج و لپه را با هم مخلوط کنید .
نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه اضافه کنین گشنیز و تره و ترخون تازه هم اضافه کنید و چنگ بزنین و در آخر تخم مرغ هارو اضافه کرده و بازم چنگ بزنین تا خوب مخلوط بشن و کاملاً چسبندگی لازم را پیدا کند .
از مایه به اندازه ی پرتقال بردارید و با زرشک و گردو الو و تخم مرغ پخته پر کنین ( سلیقه ای میتونین این مواد و کم و زیاد کنین )
کوفته ها رو گلوله کرده و بزارید کنار

طرز تهیه سس :
اول پیازرو سرخ کنین تو کمی روغن و رب گوجه اضافه کنید و چاشنی های مورد علاقتون رو اضافه کنین و و در آخر ۲ لیوان آب اضافه کنین و بزارین یکم بجوشه.
کوفته هارو کم کم تو این سس در حال جوش بریزین و درب تابه رو اصلا نزارین (چون کوفته ها ترک بر میداره ولی اگر بابت ترک خوردن کوفته ها نگرانین به موادتون کمی ارد نخود چی اضافه کنین ) وقتی یک طرف کوفته ها کمی خودش رو گرفت آروم برگردونین تا طرف دیگه هم پخته بشه رو حرارت ملایم بزارین نیم ساعت یا بیشتر حواستون باشه اگر آبش کم میشود میتونین کمی آب جوش اضافه کنین من داخل سس هم موقع پخت زرشک و گردو و الو ریختم. حسابی خوش مزه شده بود