بابا قونوش
یک غذای خاور میانه خوشمزه
پوره کنجد یا طحینه ۲ ق غ آبلیمو حدودا ۱/۳ پیمانه یا به مقدار لازم
سیر ۳ حبه له شده
پودر زیره ۱/۲ ق چ
پودر فلفل قرمز کایانی یک نوک انگشت
روغن زیتون ۱ ۱/۲ ق غ
جعفری خورد شده ۱ ق غ
مواد لازم و طرز تهیه:
پوره کنجد یا طحینه ۲ ق غ آبلیمو حدودا ۱/۳ پیمانه یا به مقدار لازم
سیر ۳ حبه له شده
پودر زیره ۱/۲ ق چ
پودر فلفل قرمز کایانی یک نوک انگشت
روغن زیتون ۱ ۱/۲ ق غ
جعفری خورد شده ۱ ق غ
کمی نمک
فر را با حرارت ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتیگراد از قبل روشن کنید.
بادمجان ها روی شعله گاز کز دهید تا کاملا دور تا دور آن تنوری شود. سپس
آن ها را داخل فر به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه میگذاریم تا پخته و نرم شود. بعد از
پخت آن ها را توی آبکش گذاشته تا اگر آب تلخ دارد گرفته شود. وقتی کمی خنک
شد پوست آن ها را گرفته سپس با بقیه مواد فوق به جز جعفری و نمک داخل
بلندر آنها را با هم پوره میکنیم و در آخر با کمی نمک و جعفری مخلوط کرده و
با نان پیتا یا لواش سرو میکنیم.
+ نوشته شده در شنبه پنجم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 12:30 توسط هستی
|