مواد لازم برای چهار نفر :

خامه 1 پيمانه
آب ليمو ترش 1 پيمانه سرخالي
آب 1 پيمانه
ورقه ژلاتين 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
وانيل شكري 1/4 قاشق چايخوري
شكر 1 پيمانه

پودر قند 4 قاشق سوپخوري




طرز تهيه :

زرده و سفيده تخم مرغ را از هم جدا نموده ، زرده ها را با نيمي از شكر و وانيل آنقدر با همزن برقي هم بزنيد ، تا كرم رنگ و كشدار شود . ورقه هاي ژلاتين را در مقداري آب سرد به مدت يك الي دو دقيقه خيس نموده ، آب و آب ليمو ترش را با مابقي شكر روي حرارت گذاشته و هم بزنيد تاشكر در آب حل شود ، ورقه هاي ژلاتين را از آب سرد بيرون آورده و به محلولي كه روي حرارت است اضافه كنيد . هم بزنيد تا ورقه ژلاتين در آب حل شود ، سپس شعله را خاموش كنيد و بگذاريد كمي سرد شود و در اين فاصله خامه را همراه با پودر قند با همزن برقي هم بزنيد ، تا فرم بگيرد وبه مواد فوق الذكر اضافه نموده و مخلوط كنيد . مواد را در ظرفهاي مورد نظر ريخته و به مدت نه ساعت در يخچال قرار دهيد و با برشي از ليمو ترش آنرا تزئين كنيد .

نوش جان
منبع:
http://www.takedel.com