مواد لازم:
بسکویت ساده=200 گرم

پودر کاکائو=1 قاشق سوپخوری
کره=50 گرم


مواد میانی کیک:
پنیر خامه ای بدون نمک=750 گرم
شکر=150 گرم
وانیل=4/1 قاشق چایخوری
تخم مرغ=3 عدد
شکلات تلخ=300 گرم



طرزتهيه
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید به مدت 10 تا 15 دقیقه
بسکویت ها را پودر کنید و پودر کاکائو را به آن اضافه کنید
سپس کره را آب کنید و روی این مخلوط بریزید و مخلوط مواد را کف یک قالب به قطر دلخواه پهن کنید و روی آنرا صاف کرده و فشار دهید.
مرحله بعد پنیر خامه ای،تخم مرغ ها و شکر و وانیل را با دور آرام همزن برقی بزنید تا خوب مخلوط شوند.
شکلات را ذوب کرده و پس از آنکه کمی خنک شد با مخلوط پنیر و تخم مرغ بیامیزید و درون قالب بریزید.
قالب را به مدت 35 دقیقه در فر بگذارید. پس از این مدت در فر را باز کنید و قالب را در فر خاموش و با در باز،خنک کنید.
پس از گذشت 35 دقیقه وسط چیزکیک هنوز حالت مایع دارد،ولی پس از خنک شدن سفت می شود.این مایع به دلیل خام بودن چیزکیک نیست.
آخر سر چیزکیک را 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار داده و بعد آن را سرو کنید.