ترشی بادمجان شکم پر
ترشی بادمجان شکم پر
بادمجان کوچک 500 گرم
هویج 2 عدد متوسط
سیر 5 حبه نعنا خشک 4 قاشق غذا خوری سر پر
ادویه ترشی (تخم گشنیز _ گلپر _ فلفل قرمز_ زرد چوبه) از هر کدام 1 قاشق مربا خوری
فلفل سبز تند 3 عدد
سرکه به اندازه ایی که روی بادمجانها را بپوشاند(500 سی سی )
نمک 1 قاشق چایخوری
اول از همه هویج و سیر و فلفل سبز را ساطوری کنید تا ریز شوند.
حالا ته بادمجانها را بگیرید و به صورت طولی یک برش عمیق روی آن ایجاد
کنید و توی آب و نمک بگذارید به مدت 1 ساعت بماند بعد بادمجانها را از توی
آب نمک در آورده و با حوله آشپزخانه آب اضافی آن را بگیرید .
توی یک دیگ بادمجانها را بگذارید و روی آن آب بریزید تا روی بادمجانها را بپوشاند و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بادمجانها بجوشند.
حالا بادمجانها را از توی آب جوش در آورده و روی دستمال آشپزخانه بگذارید به مدت (30 دقیقه )تا آب اضافی آن گرفته شود.
حالا در یک کاسه هویج و فلفل سبز و سیر ساطوری شده و نعنا خشک و ادویه
ترشی و نمک را با هم مخلوط کرده و توی شکم بادمجانها را با آن پر کنید و
توی ظرف مخصوص ترشی بچینید و سرکه را روی آن بریزید و توی یخچال نگه دارید
بعد از 1 هفته می توانید نوش جان کنید
نکته:
دوستان عزیز من سالهاست این ترشی را درست می کنم و مطمئن باشید توی آب
قرار دادن بادمجان باعث کپک زدن آن نمیشه این ترشی را درست کنید و از آن
لذت ببرید . و فقط نکته مهمش اینه که توی یخچال نگه داری بشه .
منبع: