سرکه سیب یک آنتی بیوتیک و ضدعفونی کننده و ضد سرطان قوی است

اگر شب ها دچار گرفتگی عضله پا می شوید، قبل از خواب دو قاشق غذاخوری سرکه سیب را با مقداری عسل درون یک لیوان آب بریزید و قبل از خواب بنوشید. بعد از مدتی این مشکل در بدن شما از بین می رود.
چاشنی ها جدایی ناپذیرترین خوراکی ها از وعده های غذایی اند و بسیاری از غذاها طعم و رنگ خوبشان را مدیون این چاشنی ها هستند.

یکی از خوش خوراک ترین و مفیدترین این چاشنی ها سرکه سیب است که به دلیل خواص فراوانی که دارد، از چند سال پیش جای خود را در سفره ایرانی ها باز کرده است. این سرکه، از عصاره طبیعی میوه سیب به دست می آید و ویژگی اصلی آن سم زدایی از بدن است.

* سرکه سیب یک آنتی بیوتیک و ضدعفونی کننده قوی است و خاصیت ضدباکتری و ضدقارچی آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عوامل بیماری زا می شود.



ادامه نوشته

کوکوی مرغ

موادلازم:
سینه مرغ 1عدد
پیاز متوسط 1عدد
سیب زمینی پخته متوسط 1عدد
تخم مرغ 3عدد
پودر سوخاری 1قاشق غذاخوری
نمك و فلفل به مقدارلازم


ادامه نوشته

آش جو

مواد لازم:
اين مواد براي 8 نفر در نظر گرفته شده شما ميتوانيد به نسبت آن را كم يا زياد كنيد.

جو نيمكوب 300 گرم
گوشت 400 گرم
سبزي آش ( تره – جعفري- شويد- گشنيز- اسفناج) 1 كيلو
لوبيا ( چيتي و سفيد و قرمز مخلوط با هم) يك ليوان
عدس يك ليوان
برنج يك فنجان
پياز سرخ كرده 7 قاشق سوپخوري ( پياز سرخ كرده در آش زياد باشه آش خوشمزه تر ميشه)
يك شيشه كشك
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه


ادامه نوشته

بهترین غذا برای تسكین علایم سرماخوردگی

متخصص داروسازی (گیاهان دارویی) و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی گفت: خوردن سه نوع سوپ پیاز، سیر و جوجه در درمان و تسكین علایم سرماخوردگی ویروسی موثر است.
فراز مجاب گفت: همچنین مصرف شلغم چه بصورت آب شلغم و چه میوه آن تاثیر بسزایی در كاهش علایم سرماخوردگی دارد.

وی ادامه داد برای درمان علایم سرماخوردگی ویروسی كه شامل عطسه، آبریزش بینی و سرفه است، می توان از برخی داروهای گیاهی استفاده كرد كه ساده ترین آن، مصرف چای معمولی كمرنگ است.

این متخصص داروسازی گفت: گیاهان دارویی آویشن، رازیانه و شیرین بیان همراه با آویشن نیز خلط آور هستند و كمك می كنند تا ترشحات ویروسی بهتر و سریعتر دفع شوند.


ادامه نوشته

روش تهیه‌ی پاستا گیاهی قارچ با سس سفید


در این دستور از گوشت استفاده نشده است ولی به دلخواه می‌توانید از گوشت سفید در این غذا استفاده نمایید.
مواد لازم برای 2 نفر:


پاستا فرمی 250 گرم
قارچ ورقه شده 2 لیوان
فلفل دلمه سبز یا رنگی 1 عدد متوسط و خلالی شده
کره 25 گرم
سس سفید 1 پیمانه با غلظت متوسط
نمک و فلفل به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا در صورت تمایل به مقدار لازم



ادامه نوشته

طرز تهیه جوانه گندم :

دانه ها را شسته درون ظرفی تمیزی بریزید آب روی آن ریخته تا

سطح دانه ها را کاملا بگیرد درب ظرف را با یک پارچه نارک می

پوشانیم و به مدت 10 تا 12 ساعت در دمای 20 درجه خیس کنید بعد

آب را تخلیه کنید و دانه ها را درون یک پارچه نمدار ریخته و درون

ظرفی قرار می دهییم دانه ها باید نه خشک شوند و نه در آب زیاد

قرار بگیرند و روزی دوبار دانه ها را با آب سرد شستشه و گندمها را

در دسمال جا به جا کرده که ریشه ها در هم چسبیده نشود و کپک نزند.

جوانه ها بعد از2 تا 3 روزقابل استفاده هستند.1 فنجان دانه گندم 3 تا 4

فنجان جوانه می دهد.


سالاد گل کلم

مواد لازم:
گل کلم: یک عدد متوسط
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
پیاز قرمز: 1 عدد
سرکه قرمز: 3 قاشق غذاخوری
عسل: 2 قاشق غذاخوری
کشمش: 3 قاشق غذاخوری
شوید: حدود 10 ساقه خرد شده
بادام پرک یا خرد شده: 3 قاشق غذاخوری
اسفناج: 50 گرم


ادامه نوشته

رازهای خوشمزه شدن دیزی+ روش تهیه آبگوشت سنتی

آبگوشت یکی از غذاهای سنتی ایران است که طرفداران بسیاری دارد. بنابراین در این مطلب دستور تهیه و چگونگی خوشمزه شدن و نکات پخت آن را شرح می دهیم.
مواد لازم برای چهار نفر:


نخود-لوبیای سفید روی هم رفته یک لیوان بزرگ
گوجه فرنگی 2 عدد بزرگ
پیاز پوست گرفته شده 2 عدد متوسط
فلفل سبز تازه 2 تا 3 عدد
نمک،فلفل و آبلیمو به مقدار لازم
گوشت گوسفند با استخوان و چربی 500 گرم
سیب زمینی شسته شده با پوست 4 یا 5 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی یك قاشق غذا خوری

سیر به دلخواه یك حبه بزرگ



ادامه نوشته

راز رمزها درباره کباب برگ وجوجه کباب

۵۰۰ گرم فیله یا راسته گوسفند یا گوساله - کف تخته گوشت با اب خیس کنید تا گوشت نچسبد گوشت با چاقوی تیز تمیز می کنیم رگ وریشه وپوست روش
گوشت با چاقو باز می کنیم قطرگوشت ۱سانت باشدو با پشت یک کارد سنگین یا ساطور یا بیفتک کوب روی گوشت بکوبید ۲ دقیقه کافیه بعد به اندازه دلخواه برش دهید اندازه عکس الگوی خوبی برای شما حالا نوبت جوجه است ۴ عدد ازتیکه که به رونها مرغ چسبیده جدا کنید و باچاقو برش دهید به اندازه دلخواه



ادامه نوشته

نکات مهم برای تهیه کرم

1-زمانيكه براي بسته شدن كرم يا ژله از ورقه ژلاتين استفاده مي كنيد, روي ورقه ژلاتين مقداري آب سرد ريخته, به طوريكه روي آن راب پوشاند. پس از دو دقيقه آن را به مايعات داغ كه روي حرارت است , اضافه كنيد, هم بزنيد تا در مايع حل شود . اگر از پودر ژلاتين استفاده مي كنيد, مقداري آب روي آن ريخته و روي بخار آب قرار دهيد, تا پودر ژلاتين كاملاً در آب حل شود, سپس به كرم اضافه كنيد . توجه داشته باشيد مصرف زياد از حد ژلاتين باعث سفت شدن و كمتر از حد آن باعث بسته نشدن دسر مي شود . دسرهايي كه ژلاتين دارند, پس از آماده شدن در فريزر قرار ندهيد, تا يخ بزند. بلكه بايد در يخچال قرار دهيد تا بسته شود. زيرا يخ زدن باعث مي شود ژلاتين كيفيت خود را از دست بدهد و دسر شل شود.


ادامه نوشته

نان سیب زمینی

مواد لازم:
آرد گندم= 2 فنجان
سيب زميني متوسط = 2 عدد
پياز خرد شده = 1 فنجان
فلفل سبز تند =2 عدد
برگ گشنيز خرد شده =يک چهارم فنجان
نمک =به اندازه لازم
آب =به اندازه لازم


ادامه نوشته

پودر سوخاری

یه مورد از متداول ترین روش ها اینه که نون باگت و خشک می کنن و بعد از خشک کردن، اون و پودر می کنن. ولی روشی که من می خوام بگم, به معنای واقعی سوخاری است و با این روش به راحتی می تونین پودر سوخاری اعلاء و تازه رو همیشه تو آَشپزخونه تون داشته باشین. این نوع پودر سوخاری برخلاف پودرهای کارخانه ای کاملاً پودر شده نیست و تکه های سوخاری شده ی نون در اون به وضوح دیده می شه. بنابراین وقتی توی غذا از اون استفاده می کنیم یه سطح سرخ شده ی کاملا برشته داریم که علاوه بر طعم خوب زیبائی بهتری به مرغ, ماهی یا هر غذای دیگه ای که درست می کنیم می ده. پیشنهاد می دم اگه شما هم نون خشک و پودر می کنین با کمی تغییر جزئی, روشی که من می گم و امتحان کنین حتماً خوشتون میاد و متوجه تفاوتش می شین.


ادامه نوشته

جوجه چینی

مواد لازم :
آرد گندم یک لیوان
آرد برنج نصف لیوان
آرد ذرت نصف لیوان
بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری سرصاف
ماء الشعیر بدون طعم یک شیشه
سیب زمینی آب پز 2 عدد
پیاز 2 عدد
سینه مرغ یک عدد کامل
نمک به مقدار لازم


ادامه نوشته

باترچیكن

باترچیكن یا چیكن‌باتر از آن جمله خورش‌هایی است كه در اغلب رستوران‌های هندی پرطرفدار است و دائم سفارش داده می‌شود. طبق معمول بیشتر غذاهای هندی، نتیجه كار آتشین است
باتر چیكن
مواد لازم برای4 نفر:

مرغ بدون استخوان: 500 گرم، خورشی
روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط: یك عدد، ساطوری‌شده
سیر: 2حبه، ساطوری‌شده
زنجبیل تازه: 2 قاشق چای‌خوری، ساطوری‌شده
پودر تخم گشنیز: یك قاشق چای‌خوری
ادویه گرم ماسالا: 2 قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
فلفل قرمز: یك قاشق چای‌خوری
كره: 25 گرم
گشنیز: یك دسته كوچك، ساطوری‌شده
نمك: به میزان لازم
مواد لازم برای طعم‌دار كردن مرغ:

سیر: 2حبه، ساطوری‌شده
زنجبیل تازه: یك قاشق چای‌خوری، رنده شده
فلفل قرمز تند: یك عدد، ساطوری‌شده
آبلیمو: 4 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز: یك قاشق چای‌خوری
پودر زیره سبز: یك قاشق چای‌خوری
زردچوبه: یك قاشق چای‌خوری
ماست: 150 میلی‌لیتر
نمك: به میزان لازم


ادامه نوشته

پوره عدس

مواد لازم

عدس پخته‌شده نيم كيلوگرم
شير يك پيمانه
كره 50 گرم
نمك به ميزان لازم


ادامه نوشته

برنج مخلوط با سبزیجات

مواد لازم

ذرت يك پيمانه
نخودفرنگي يك پيمانه
هويج خردشده يك پيمانه
فيله مرغ خردشده 10 عدد

پياز يك عدد
عصاره مرغ دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
برنج سه پيمانه
زعفران، روغن و كره به ميزان لازم


ادامه نوشته

كیك شكلاتی خوشمزه

زمان آماده سازی این کیک خوشمزه که مخصوص 4 نفر تهیه می شود، 45 دقیقه است.
مواد مورد نیاز:

پودر كاكائو: 100 گرم
كره: 250 گرم
آرد: 500 گرم
آب: 500 میلی لیتر
شكر: 750 گرم
تخم‌مرغ: 4 عدد
بیكینگ‌پودر: 300 گرم
خامه وانیلی: 100 گرم
شكلات تخته‌ای: 300 گرم
روغن گیاهی: 250 گرم


ادامه نوشته

نان جو

این مقدارهایی که من می نویسم رو می تونید کم و زیاد کنید.
آرد سبوس دار ۱ پیمانه (با آرد سفید هم میشه)
جو پرک ۲/۱ پیمانه
نمک ۸/۱قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق چایخوری
خمیر مایه پودری ۴/۱ قاشق چایخوری
آب ولرم بین ۴/۱ تا ۴/۳ پیمانه


ادامه نوشته

طرزتهیه میگوى تندورى

مواد لازم:

میگوی ریز: ۱۲ تا ۱۵عدد
ماست شیرین: ۳ قاشق سوپ‌خوری
آبلیمو: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پودرکاری‌: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پاپریکا شیرین: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
پاپریکا تند: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
میخک پودرشده: یک هشتم قاشق چای‌خوری
برنج پخته شده: یک‌دوم پیمانه



ادامه نوشته

میگو با سس قارچ

چرا میگو با خواص بسیار و تنوع موجود در فهرست غذایی ما جایی ندارد. درحالی که شما می‌توانید آن را به عنوان غذای فوری در خانه طبخ کرده و از خوردنش لذت ببرید. در این مطلب با طرز تهیه میگو با سس قارچ آشنا می شوید به همراه خواص میگو که در طرز تهیه سوپ دریایی بیان کردیم.

مواد لازم جهت تهیه میگو با سس قارچ

میگو : ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ : یک عدد
شیر : یک پیمانه
آرد : نصف پیمانه
روغن : به میزان لازم


ادامه نوشته

کاپ کیک پیتزا

مواد لازم :

آرد..........................................نصف لیوان

شیرخشک یا آرد ذرت ................2 ق غ

نمک........................................یک چهارم ق م

شکر....................................... نصف ق م

آویشن.................................... یک چهارم ق م

ب پ......................................یک ق م

روغن مایع...............................3 ق غ

ماست...................................یک چهارم لیوان

تخم مرغ................................2 عدد

آب.......................................3 ق غ

این مواد 8 عدد پیتزا در قالب استاندارد مافین میشه.


ادامه نوشته

روش تهیه روغن سیر

این روغن برای افرادی توصیه می‌شود که عطر سیر را می‌پسندند ولی از بوی تند سیر بدشان می‌آید.

مواد لازم:
سیر: یک کیلو‌گرم

روغن مایع: 3 کیلوگرم


ادامه نوشته

سوخاری پنیری

سوخاری پنیری را به عنوان صبحانه‌ای لذیذ و یا عصرانه‌ای خوشمزه همراه چای میل کنید.

مواد لازم:
خامه: 100 گرم

پنیرخامه‌ای: 100 گرم

پیازچه: 4 قاشق سوپخوری، خرد شده

پنیر گودا و موتزارلا:یک پیمانه، رنده شده

سس خردل: 2 قاشق چای‌خوری

آویشن: یک قاشق چای‌خوری

نمک، فلفل: به میزان لازم

نان تست: 10 برش

شیر: 4 قاشق سوپ‌خوری

تخم‌مرغ: 2 عدد، زده شده

آرد: به میزان لازم

پودر سوخاری: یک پیمانه

پودر پنیر پارمزان یک‌دوم پیمانه


ادامه نوشته

خورش قیمه یزدی با برنج زعفرانی

خورش قیمه را در شهرهای ایران به شیوه های مختلف تهیه می کنند. قیمه یزدی از انواع قیمه است که در آن نخود استفاده می شود و بسیار هم خوشمزه است.
مواد لازم :

نخود 2/1 1 پیمانه ( معادل 220 گرم)

لیموعمانی / 7 عدد (معادل 35 گرم)

گوشت مغز ران گوسفند / 1 کیلوگرم

پیاز (خلال شده) / 3 عدد (معادل 420 گرم)

روغن مایع / به مقدار لازم

زردچوبه / 2/1 قاشق چایخوری (معادل 5/1 گرم)

رب گوجه فرنگی / 1 عدد (معادل 100 گرم) (به صورت دلخواه)

نمک و فلفل / به مقدار لازم

دارچین / 2/1 قاشق چایخوری (معادل یک گرم)


ادامه نوشته

توصیه های آشپزی از بهترین سرآشپز جهان

مجله ایده آل: جیمی اولیور یكی از شناخته شده ترین سرآشپزهای دنیاست كه بینندگان تلویزیونی و خوانندگان مطبوعات به خوبی او را می‌شناسند.جیمی به چند پرسش آشپزی پاسخ‌های جالبی داده است.

توصیه آشپزی از بهترین سرآشپز جهان

هیچ وقت شیرینی ها و كیك هایی كه در خانه می‌پزم خوب نمی‌شود، چه نکته‌ای را رعایت نمی‌كنم؟

همیشه دستور شیرینی یا كیكی را كه تصمیم دارید بپزید از اول تا آخر كاملا بخوانید. مطمئن شوید كه تمام مواد لازم را در اختیار دارید. هیچگاه سعی نكنید كه مواد دیگری را جایگزین بعضی از مواد كنید. تمام مواد را یك ساعت قبل از پخت در هوای آشپزخانه بگذارید تا همه مواد هم دما شوند، مواد را به دقت وزن كنید. حدود یك ربع قبل از پخت فر را روشن كنید. هیچ گاه در فر را قبل از اینكه سه چهارم زمان پخت سپری شده باشد، باز نكنید چون پف كیك می‌خوابد. كیك وقتی كاملا پخته است كه به اندازه كافی پف كرده باشد و روی آن طلایی شده و تا حدودی از دور قالب فاصله گرفته باشد.

برای پختن گوشت و مرغ ناپز چه راهكاری پیشنهاد می‌كنید؟


ادامه نوشته

سوپ عدس قرمز با سماق (ترکی)

طرزتهیه برای دو تا چهار نفر:

روغن زیتون (یا کره) ______________________________3 قاشق غذاخوری

پیاز نگینی شده _________________________________1 عدد متوسط

پاپریکا (فلفل قرمز) ______________________________1 قاشق چایخوری

زیره _________________________________________ 1 قاشق چایخوری

عدس قرمز ____________________________________ 1 پیمانه

رب گوجه فرنگی ______________________________ یک و نیم قاشق غذاخوری

آب یا آب گوشت/مرغ ___________________________ 6 پیمانه

فلفل قرمز پرک (نساییده) _______________________ یک چهارم قاشق چایخوری

نعناع خشک _________________________________ یک و نیم قاشق چایخوری

سماق ______________________________________ 1 قاشق غذاخوری


ادامه نوشته

گراتينه سيب زميني

مواد لازم:
سيب زميني =يك كيلو
سير =2-1 حبه
كره پاستوريزه= 30 گرم
خامه پاستوريزه= 100 تا 150 گرم
شير پاستوريزه= نصف پيمانه
نمك و فلفل= به مقدار لازم
پنير گودا ( رنده شده)= 200 گرم


ادامه نوشته

روش تهیه 7 ماسک زمستانی

در این مطلب چند نمونه از معروف‌ترین ماسک‌های طبیعی دنیا که در فصل زمستان استفاده می‌شوند، معرفی می کنیم.
3 ماسک برای پوست‌های چرب

ماسک موز و عسل، ماسک ماست و لیمو و ماسک سفیده تخم‌مرغ پیشنهادهای رایجی برای پوست‌های چرب محسوب می‌شوند:

ماسک موز و عسل: برای تهیه این ماسک باید نصف موز له‌شده را با یک قاشق چایخوری عسل به خوبی مخلوط کنید و این مخلوط را آنقدر هم بزنید تا خمیر یکدستی در اختیار داشته باشید. حالا این خمیر را حدود یک ربع روی صورتتان بگذارید، چشم‌هایتان را ببندید و در این مدت حرف نزنید تا عضله‌های صورتتان تکان نخورند. سپس پوستتان را با آب ولرم بشویید.



ادامه نوشته

همه چیز بخورید و لاغر بمانید!

بر اساس کشفیات تازه محققان، می‌توان همه نوع مواد غذایی را خورد و اندام مناسبی داشت تنها در صورتی که این غذاها در ساعات خاصی از روز مصرف شوند.
پایگاه اطلاع رسانی تاپ سانته فرانسه در گزارش اخیر خود روش جدیدی را برای مصرف مواد غذایی ارایه کرده است که از سوی آلن دلابو دکتر و مبتکر روش تغذیه‌ای به نام کرونو توصیه شده است.

بر اساس این روش تغذیه‌ای، می‌توان در تمام روز نان، پنیر، شکلات، استیک و سیب‌زمینی خورد، لاغر شد و لاغر ماند.

گفته شده این هنر مصرف مواد غذایی در ساعات مختلف روز است؛ اوقاتی که برای ساختار بدن و داشتن وضعیتی بهتر توصیه می‌شود.

درصورتی که بر اساس عملکرد طبیعی بدن رفتار کنیم، نیازهای بدن به انرژی تامین و سوخت و ساز بدن بهتر انجام می‌شود و ذخیره‌سازی نیز صورت نمی‌گیرد.


ادامه نوشته

برای خودتان بادام تجویز کنید. هر هشت ساعت یکبار

بادام بخورید . نه فقط به این دلیل که خوشمزه است، برای اینکه حتما زکریای رازی یک چیزی می دانسته که برای زیاد شدن هوش بادام تجویز میکرده و البته روی خودش هم اثر خوبی داشته ! زکریای رازی پدر علم داروسازی و پزشکی است.

بادام به مغز شما کمک می کند بهتر کار کند، با قلبتان دوست است، پوستتان را سالم نگه می دارد، مو را تقویت می کند، محافظ صفرا و کبد شماست، آنتی اکسیدان دارد و شمارا از بیماری های سرطانی محافظت می کند و دوست دیابتی هاست.

در تصویر زیر چند نکته مهم در مورد بادام که دونستنش در زندگی روزمره به شما کمک می کند را نشان می دهد . سایز این عکس هم برای پرینت گرفتن و هم برای استفاده به عنوان کاغذ دیواری دسکتاپ کامپیوترتان مناسب است.