نان جو
خمیرمایه
رو با ۲ قاشق آب ولرم و شکر در ظرفی بریزید و حدود ۱۰ دقیقه بذارید بماند
تا روش کف کند. اگه کف نکرد خمیر مایه تازه نیست و نان خوبی به عمل نمیاد.
آرد و جو پرک و نمک رو در کاسه ای با هم مخلوط کنید. خمیر مایه رو بهش
اضافه کنید. بقیه آب رو کمکم اضافه کنید. ممکن است آردی که شما دارید خیلی
رطوبت داشته باشد و همان ۴/۱پیمانه براش کافی باشد. اما ممکن هم هست که
خیلی خشک باشد و احتیاج به آب بیشتری داشته باشد.
انقدر آب بریزید
و با یه قاشق چوبی یا لیسک هم بزنید که خمیر مثل یه توپ فرم بگیرد. البته
میشه این خمیر رو داخل پروسسر یا هم زن هم درست کرد ولی چون احتیاجی به ورز
دادن ندارد همین که خمیر شد کافی است. این خمیر نباید خیلی سفت باشدو حتی
بهتر است که به دست بچسبد.
ته پلو پز رو چرب کرده و خمیر رو داخل
آن بیندازید. اصلا لازم نیست که خمیر را باز کرده یا حتی به آن فرم بدهید.
روی خمیر را چرب کنید که خشک نشود. من روی خمیر را زعفران آب کرده می مالم و
کنجد و سیاه دانه می پاشم و دوباره چرب می کنم. شما از هر چیزی که دوست
دارید برای روی این نان می توانید استفاده کنید.
در پلوپز رومی
گذارید ولی آنرا روشن نمی کنید. چند ساعت همان تو بماند که حجمش دو برابر
شود. من شب درست می کنم و تا صبح می ماند. صبح بین درجه ۲ و ۳ پلوپز می
گذارید که حدود نیم ساعت بپزد.
۱/۴ این نان ۱۶۵ کالری دارد.
منبع: پیش بسوی سلامتی
+ نوشته شده در سه شنبه دوازدهم دی ۱۳۹۱ ساعت 16:36 توسط هستی
|