طرز تهيه : فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد يا 400 درجه ي فارنهايت يا شماره ي 6 گاز ( از 15 دقيقه قبل) گرم كنيد.
سيب زميني ها را پوست كنده و به شكل نازك حلقه كنيد. سيرها را نيز خرد
كنيد. ظرف مخصوص فر را با كره چرب كرده و يك لايه از سيب زميني را روي آن
بچينيد. سپس سير خرد شده، نمك و فلفل را روي سيب زميني ها بپاشيد. خامه و
شير را با هم مخلوط كنيد و يك قسمت از مخلوط خامه و شير را روي مواد قبلي
بريزيد و از پنير روي آنها بپاشيد. اين كار را تكرار كنيد ، طوريكه در لايه
آخر پنير داشته باشيد. آن گاه غذا را حدود 40 دقيقه يا تا وقتيكه بپزد و
روي آن طلايي شود، در فر بگذاريد. اگر روي غذا طلايي شده بود و سيب زميني
ها هنوز نپخته بود، روي ظرف را بپوشانيد و دوباره در فر بگذاريد تا سيب
زميني ها نيز بپزند.
گردآوری : گروه آشپزی تالار گفتگوی ایرانیان
+ نوشته شده در دوشنبه یازدهم دی ۱۳۹۱ ساعت 11:21 توسط هستی
|