طرز تهيه :
فر را با حرارت 200 درجه ي سانتي گراد يا 400 درجه ي فارنهايت يا شماره ي 6 گاز ( از 15 دقيقه قبل) گرم كنيد.

سيب زميني ها را پوست كنده و به شكل نازك حلقه كنيد. سيرها را نيز خرد كنيد. ظرف مخصوص فر را با كره چرب كرده و يك لايه از سيب زميني را روي آن بچينيد. سپس سير خرد شده، نمك و فلفل را روي سيب زميني ها بپاشيد. خامه و شير را با هم مخلوط كنيد و يك قسمت از مخلوط خامه و شير را روي مواد قبلي بريزيد و از پنير روي آنها بپاشيد. اين كار را تكرار كنيد ، طوريكه در لايه آخر پنير داشته باشيد. آن گاه غذا را حدود 40 دقيقه يا تا وقتيكه بپزد و روي آن طلايي شود، در فر بگذاريد. اگر روي غذا طلايي شده بود و سيب زميني ها هنوز نپخته بود، روي ظرف را بپوشانيد و دوباره در فر بگذاريد تا سيب زميني ها نيز بپزند.

گردآوری : گروه آشپزی تالار گفتگوی ایرانیان