یک سبد زندگی
طرز تهیه جوانه گندم :
دانه ها را شسته درون ظرفی تمیزی بریزید آب روی آن ریخته تا
سطح دانه ها را کاملا بگیرد درب ظرف را با یک پارچه نارک می
پوشانیم و به مدت 10 تا 12 ساعت در دمای 20 درجه خیس کنید بعد
آب را تخلیه کنید و دانه ها را درون یک پارچه نمدار ریخته و درون
ظرفی قرار می دهییم دانه ها باید نه خشک شوند و نه در آب زیاد
قرار بگیرند و روزی دوبار دانه ها را با آب سرد شستشه و گندمها را
در دسمال جا به جا کرده که ریشه ها در هم چسبیده نشود و کپک نزند.
جوانه ها بعد از2 تا 3 روزقابل استفاده هستند.1 فنجان دانه گندم 3 تا 4
فنجان جوانه می دهد.
+
نوشته شده در دوشنبه هجدهم دی ۱۳۹۱ ساعت 11:58 توسط هستی |
خانه
پست الکترونیک
آرشیو وبلاگ
عناوین نوشته ها
نوشتههای پیشین
خرداد ۱۳۹۵
تیر ۱۳۹۴
اسفند ۱۳۹۳
بهمن ۱۳۹۲
دی ۱۳۹۲
آذر ۱۳۹۲
آبان ۱۳۹۲
مهر ۱۳۹۲
شهریور ۱۳۹۲
مرداد ۱۳۹۲
تیر ۱۳۹۲
خرداد ۱۳۹۲
اردیبهشت ۱۳۹۲
اسفند ۱۳۹۱
بهمن ۱۳۹۱
دی ۱۳۹۱
آذر ۱۳۹۱
آبان ۱۳۹۱
آرشیو موضوعی
دسر
اردور
کباب
سوپ و آش
شیرینی
خوراک
ته چین
زیبایی و سلامت
مربا
شکلات
سالاد
خورشت
کیک
نوشیدنی
کتلت و کوکو و اسنک
ترشی
ترفندهای آشپزی و خانه داری
تاپاس (مزه)
پیتزا و ساندویچ
سس ها
تزئین و سفره آرایی
غذای دریایی
ماکارونی , پاستا , لازانیا
گیاهخواری و رژیمی
انواع نان
رازورمز ها
تنقلات
پیوندها
کلبه هنری (پرستو)
بندوبست (احسان)
زندگی شاد و موفق
دانلود نرم افزار
مرجع کد و ترفند اپراتورهای همراه
زندگی به توان6
BLOGFA.COM