دانه ها را شسته درون ظرفی تمیزی بریزید آب روی آن ریخته تا

سطح دانه ها را کاملا بگیرد درب ظرف را با یک پارچه نارک می

پوشانیم و به مدت 10 تا 12 ساعت در دمای 20 درجه خیس کنید بعد

آب را تخلیه کنید و دانه ها را درون یک پارچه نمدار ریخته و درون

ظرفی قرار می دهییم دانه ها باید نه خشک شوند و نه در آب زیاد

قرار بگیرند و روزی دوبار دانه ها را با آب سرد شستشه و گندمها را

در دسمال جا به جا کرده که ریشه ها در هم چسبیده نشود و کپک نزند.

جوانه ها بعد از2 تا 3 روزقابل استفاده هستند.1 فنجان دانه گندم 3 تا 4

فنجان جوانه می دهد.