طرز تهيه:
حبوبات را از شب قبل خيس مي كنيم و بعد آنرا با گوشت و پياز سرخ كرده و
زردچوبه و نمك و فلفل مي گذاريم بپزد وقتي گوشت نيم پز شد جو و برنج را به
آن اضافه مي كنيم و حرارت را ملايم مي كنيم و گاهي آش را هم مي زنيم . سبزي
خرد شده را به آش اضافه مي كنيم و مي گذاريم آش خوب جا بيفتد. از روي آتش
بر مي داريم و كشك را داخل آن مي ريزيم. براي تزيين آش از پياز داغ و نعنا داغ ( در صورت تمايل سير داغ) و قيمه مي توانيم استفاده كنيم.
اين آش را مي توانيد بدون گوشت بپزيد و يا فقط از آب گوشت استفاده كنيد.
اگر دوست نداريد قطعات گوشت ديده شود قبل از ريختن سبزي گوشت ها را بيرون
بياوريد و كاملا بكوبيد و يا ريش ريش كنيد و داخل آش بريزيد. اگر آش را بدون گوشت درست كرديد در ابتدا دو قاشق غذاخوري روغن داخل آن بريزيد.
منبع : سايت آشپزخانه شيندخت
+ نوشته شده در سه شنبه نوزدهم دی ۱۳۹۱ ساعت 13:11 توسط هستی
|