طرز تهیه میگو با سس قارچ

ابتدا میگوها را تمیز شسته، تخم‌مرغ، شیر و آرد را با هم مخلوط می‌کنیم. میگوها را به مدت یک ساعت در آن قرار می‌دهیم سپس در روغن فراوان سرخ می‌کنیم و بعد از سرخ کردن روی پارچه تمیز قرار داده تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مواد لازم جهت تهیه سس قارچ

کره : ۵۰ گرم
آب لیموی تازه : یک عدد
سیر رنده شده : سه حبه
جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه
قارچ : یک پیمانه
شیر : نصف پیمانه
آرد : یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل : به میزان لازم

طرز تهیه سس قارچ

ابتدا کره و سیر را با حرارت ملایم تفت می‌دهیم سپس قارچ خرد شده را اضافه می‌کنیم. در ظرفی دیگر شیر و آرد را مخلوط کرده تا آرد کاملا در شیر حل شود و بعد به بقیه مواد اضافه می‌کنیم. زمانی که سس غلیظ شد جعفری، گشنیز، آب‌لیمو، نمک و فلفل را افزوده و به هنگام سرو روی میگوها می‌ریزیم. این غذا با برنج سرو می‌شود.

منبع : خانواده سبز