ابتدا میگوها را تمیز شسته، تخممرغ، شیر و آرد را با هم مخلوط میکنیم.
میگوها را به مدت یک ساعت در آن قرار میدهیم سپس در روغن فراوان سرخ
میکنیم و بعد از سرخ کردن روی پارچه تمیز قرار داده تا روغن اضافی آن
گرفته شود.
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ
کره : ۵۰ گرم آب لیموی تازه : یک عدد سیر رنده شده : سه حبه جعفری و گشنیز خرد شده : یک پیمانه قارچ : یک پیمانه شیر : نصف پیمانه آرد : یک قاشق غذاخوری نمک و فلفل : به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ
ابتدا کره و سیر را با حرارت ملایم تفت میدهیم سپس قارچ خرد شده را اضافه
میکنیم. در ظرفی دیگر شیر و آرد را مخلوط کرده تا آرد کاملا در شیر حل
شود و بعد به بقیه مواد اضافه میکنیم. زمانی که سس غلیظ شد جعفری، گشنیز،
آبلیمو، نمک و فلفل را افزوده و به هنگام سرو روی میگوها میریزیم. این
غذا با برنج سرو میشود.
منبع : خانواده سبز
+ نوشته شده در سه شنبه دوازدهم دی ۱۳۹۱ ساعت 15:14 توسط هستی
|