مزه دارکردن وپوک کردن گوشت و جوجه;
در قابلمه۳ عدد پیاز درشت خورد کنید با نصف استکان زعفران دم شده و۴ق ابلیمو ۲ق ماست ۱/۳ق چایخوری جوش شیرین نصف استکان روغن زیتون روغن مایع می شه ونصف لیوان اب مخلوط کنید. گوشت و جوجه اضافه کنید بزارید چند ساعت در یخچال بماند من خودم چند روز می زارم کاملا پوک میشه
۱ ساعت مانده کباب کنید می توانید ۱ کیوی رنده وبه مواد اضافه کنید نرم وتردشود ولی ۱ ساعت بیشتر نشه چون گوشت متلاشی می کنه
انجیل خام پوک می کنه .اینجا در کانادا کمیاب

گوشت وجوجه را نمک نمی زنیم چون آب گوشت را بیرون می کشه باعث سفتی گوشت میشه هنگام سیخ زدن کمی نمک کمی زعفران وکره بمالیم

حالاسیخ می کشیم و دوباره با پشت کارد روی اون می کوبیم و اطرافش را با چاقوصاف می کنیم.حالا روی منقل کباب می کنیم .چون این گوشت چربی نداره موقع کباب کردن با برس روش را باید کمی زعفران نمک وکره بمالیم .اول گوشت خودش را میندازه ولی بعدا کاملا صاف میشه .کباب برگ را نباید زیاد کبابشان کرد،چون خشک میشود،کباب برگ باید آبدار باشد سعی کنید هر یک دقیقه کباب را بچرخانیم جوجه هم به همین روش کباب کنید

در ضمن زمان پخت گوجه از کباب بیشتر است پس میتوانید زودتر گوجه ها را کباب کنید و در کنار منقل بگذارید تا گرم بماند.

۴ پیمانه برنج دم سیاه همراه با نمک بمدت ۲ ساعت خیس می کنیم قابلمه را اب می ریزیم تا بجوشد. بعد نمک وبرنج خیس شده می ریزیم داخل قابلمه به مدت ۷ دقیقه برای روشن شدن برنج می تونیم ۱ق ابلیمویا دوغ یا ماست یا سرکه اضافه کنید. بعد ابکش می کنیم ودم می کنیم . استکان زعفرون روی برنج ها بگذارید تا با برنج دم بکشه .روغن داغ احتیاج ندارد بعد از دم کشیدن روی بشقاب چلو می کشیم کمی کره جامد کباب برگ وجوجه کباب وگوجه ومخلفات نوش جان می کنیم.

نکته ها ;۱- مواد می توانید داخل نایلون بزرگ ریخت بهتره جا کمتر می گیره ۲-اب وروغن حتما به مواد اضافه کنید پوک می کند.۴-سعی کنید از سینه مرغ استفاده نشه

امیدوارم از کباب برگ وجوجه کباب که بهتون آموزش دادم درست کنید و لذت ببرید.نوش جان موفق باشید.