مواد لازم : 
6 عدد سفیده ی تخم مرغ 
1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش تازه
شکر برای سفیده ی تخم مرغ 100 گرم 
پنیر خامه ای 400 گرم
شکر 60 گرم 
کره 60 گرم 
زرده ی تخم مرغ 6 عدد 
وانیل ½ قاشق چایخوری 
خامه زدنی مایع پرچرب (heavy whipping cream ) 200 میلی لیتر 
آب لیموترش تازه 1 قاشق چایخوری 

آرد همه منظوره ی دو بار الک شده 80 گرم



**** دوستان عزیز همه مواد باید هم دمای محیط باشند ،برای این کیک حتما این توصیه رو جدی بگیرید ،چون اگه نباشه درست در نمیاد .
*برای این کیک قالب گرد 20 سانتی پیشنهاد شده ،که البته من از 22 سانتی استفاده کردم ولی در قالب 20 سانتی ارتفاعش بیشتر می شه و ظاهر قشنگ تری می گیره، ولی شما میتونید از هر شکل قالبی که سایزش مناسب باشه استفاده کنید .
*برای این کیک حتی اگه قالبتون نچسبه بهتره که از کاغذ روغنی در قالب استفاده کنید و ارتفاعش رو هم بلند تر از ارتفاع قالب بگیرید که کیک جای بیشتری برای پف کردن داشته باشه و سر ریز نشه و اطراف کیک هم صاف در بیاد.
*این کیک به روش بن ماری پخته می شه و در نتیجه با حرارت کم و مدت طولانی ،لطفا صبور باشید و دمای فر رو زیاد نکنید چون روی کیک برشته می شه و داخلش خام می مونه .
* روش بن ماری به این صورت هستش که قالب کیک رو در ظرف بزرگتری می زاریم و آب جوش در ظرف بزرگ می ریزیم به طوری که نصف قالب کیک رو بگیره .
* سفیده و زده ی تخم مرغ رو با دقت از هم جدا کنید چون اگه مقداری زرده وارد سفیده بشه دیگه پف نمی کنه .پره های هم زن و ظرف هم باید تمیز باشند و چرب نباشند .
فر رو روی دمای 160 درجه ی سانتی گراد روشن کنید .
اول سراغ هم زدن سفیده ها برید که مجبور نباشید گره های هم زن رو وسط کار بشورید . 1 قاشق چایخوری آب لیمو ترش رو به سفیده ها اضافه کنید و با سرعت متوسط هم زن برقی هم بزنید نتا کف کنه و چای پره های هم زن روش بمونه بعد شکر رو کم کم و در چند مرحله اضافه کنید و با سرعت بالای هم زن هم بزنید تا قله های تیز و پایداری در اثر بیرون آوردن هم زن از سفیده ایجاد بشه .بیش از حد سفیده رو هم نزنید که خیلی سفت بشه چون بعد در هنگام مخلوط کردن با مخلوط پنیر مجبور می شید زیاد هم بزنید که باعث می شه پفش بخوابه .
در طرف دیگری گنیر خامه ای و شکر رو بزنید تا خوب یا هم مخلوز و یکدست بشند و بعد کره رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد زرده ها و وانیل رو اضافه و مخلوط کنید تا یکدست بشه و عد خامه رو اضافه کنید و مخلوط کنید و بعد آب لیمو ترش رو اضافه کنید و بعد آرد رو اضافه کنید و همچنان با هم زن برقی هم بزنید تا مخلوط و یکدست بشه . هم زن برقی رو کنار بزارید و با لیستک 1/3 سفیده رو به مخلوط پنیر اضافه کنید و آروم و به شکل دورانی هم بزنید تا سفیده با پنیر مخلوط بشه ،لطفا زیاد هم نزنید و بعد باقیه سفیده رو هم به همین طورت مخلوط کنید .و مخلوط کیک رو در قالب کیکی که کاغذ روغنی انداختید بریزید و کمی تکان بدید تا یکدست پخش بشه .
من از قالب کمر بندی استفاده کردم که خوب دورش رو آلومبنبوم پیچیدم که آب داخلش نره ،این کار رو با دقت انجام بدید .و در سینی فر گذاشتم و آب جوش اومده رو در سینی ریختم تقریبا سه سانت تا نصف قالب کیک رو بگیره .راحت تره که اول سینی و قالب رو به طبقه ی وسط فر منتقل کنید و با پارچ آب جوش اومده رو اضافه کنید .و بزارید به مدت یکساعت و نیم بپزه ،که البته دمای فر ها با هم متفاوته بعد از یکساعت و ده دقیقه اگه روش طلایی شده می تونید یه خلال دندون داخلش فر کنید وخلال دندون نباید چیزی بهش بچسبه و تمیز بیرون بیاد ،هر 10 دقیقه می تونید این کار رو تکرار کنید تا زمانی که دیگه چیزی به خلال دندون نچسبه .و اگه هم روش طلایی نشده صبر کنید تا طلایی بشه بعد با خلال دندون تست کنید ،دمای فر من کم هستش و مدت بیشتری از یکساعت و نیم طول کشید .
بعد فر رو خاموش کنید و 5 دقیقه صبر کنید و بعد در فر رو باز کنید و برای 10 دقیقه بزارید با در فر نیمه باز اون تو بمونه و بعد درش بیارید و 10 دقیقه دیگه هم برای در آوردن از قالب صبر کنید و بعد بزارید تا در دمای محیط خنک بشه و بعد حد اقل دوساعت در یخچال بزارید و سرو کنید .
***شیرینی این کیک کاملا مناسبه و احتیاجی به مربا یا پودر قند برای شیرینی نداره و اون فقط برای زیبایی هستش .


منبع :
My cooking