مواد لازم :
بال و کتف مرغ 1 کيلو
پياز 2 عدد
زعفران دم کرده به ميزان لازم
آبليمو نصف فنجان
نمک و فلفل کمي
پودر سوخاري دانه درشت تند( 1 بسته
تخم مرغ 4 عدد
ماست 1 فنجان
آرد 1 ليوان



طرز تهيه :
پياز رو رنده کنيد و به مرغ اضافه کنيد.نمک،فلفل،آبليمو و زعفران رو هم اضافه کنيد.و با مرغو پياز مخلوط کنيد.بهتره 1 روز مرغ رو تووي مواد بخوابونيم تا طعم دار شه.
بعد از آماده سازي مواد فوق،ماست و تخم مرغ رو به همراه کمي نمک در ظرفي مخلوط کنيد.
در 2 ظرف ديگه هم جداگانه آرد و پودر شوخاري رو بريزيد.
بال و کتف رو در بياريد،پيازشو با دست کمي جدا کنيد،ابتدا در ظرف تخم مرغ و ماست،بعد در آرد،دوباره تخم مرغ و ماست و در انتها در پودر سوخاري بغلتونيد.
وقتي همه مرغ هارو حاضر کرديد.بزاريد روغنتون کامل داغ شه و بعد ه تناسب ظرفتون مرغ رو بزاريد در داخل روغن غرق شه و حسابي سرخ شه تا وسط مرغ هم کامل بپزه. بعد سرو کنيد.
نکته:پور سوخاري که به صورت آرد هست منظور من نيست،يه مدل ديگه داره که بزرگ تره دونه هاش،اون براي اين مرغ بهتره...