قلیه ماهى
سبزی ماهی(فقط گشنیز)
ماهی (شیر، سنگ سر، هامور و میش ماهی) ماهی هایی که گوشت زیاد و فقط تیره کمر دارن سیر
پیاز
تمر هندی نصف بسته
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
آرد کمی
روغن به میزان لازم
از آرد وقتی استفاده میشود که قلیه خوب لعاب دار نشده باشد که آرد را با کمی آب حل کرده و اضافه میکنیم
میزان سبزی به خودتان بستگی دارد هرچه سبزی بیشتر باشد بهتر است
میزان ماهی هم به تعداد نفرات بستگی دارد
این غذا را هم با برنج و هم با نون میشود سرو کرد
ماهی (شیر، سنگ سر، هامور و میش ماهی) ماهی هایی که گوشت زیاد و فقط تیره کمر دارن سیر
پیاز
تمر هندی نصف بسته
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
آرد کمی
روغن به میزان لازم
نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم
پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم ، سپس سبزی را سرخ میکنیم در حدی که زیاد تیره نشود بعدچند حبه سیر له شده را اضافه و تفت میدهیم ، رب ، نمک ، فلفل و ادویه و زردچوبه را اضافه میکنیم ، بعد تمر هندی را که قبلا با کمی آب مخلوط کرده و هسته اش را جدا کردیم را به مواد می افزاییم ، مقدار آبی که به این غذا میدهیم نباید زیاد باشد ، میگذاریم تا جوش بیاید بعد ماهی ها را به قلیه اضافه میکنیم ، وقتى ماهی ها پخته شد غذا حاضر است
از آرد وقتی استفاده میشود که قلیه خوب لعاب دار نشده باشد که آرد را با کمی آب حل کرده و اضافه میکنیم
میزان سبزی به خودتان بستگی دارد هرچه سبزی بیشتر باشد بهتر است
میزان ماهی هم به تعداد نفرات بستگی دارد
این غذا را هم با برنج و هم با نون میشود سرو کرد
+ نوشته شده در دوشنبه ششم آذر ۱۳۹۱ ساعت 21:24 توسط هستی
|