سبزی ماهی(فقط گشنیز)
ماهی (شیر، سنگ سر، هامور و میش ماهی) ماهی هایی که گوشت زیاد و فقط تیره کمر دارن

سیر
پیاز
تمر هندی نصف بسته
رب گوجه 1 قاشق غذا خوری
آرد کمی
روغن به میزان لازم

نمک ، فلفل و ادویه به میزان لازم



پیاز را خرد کرده و تفت میدهیم ، سپس سبزی را سرخ میکنیم در حدی که زیاد تیره نشود بعدچند حبه سیر له شده را اضافه و تفت میدهیم ، رب ، نمک ، فلفل و ادویه و زردچوبه را اضافه میکنیم ، بعد تمر هندی را که قبلا با کمی آب مخلوط کرده و هسته اش را جدا کردیم را به مواد می افزاییم ، مقدار آبی که به این غذا میدهیم نباید زیاد باشد ، میگذاریم تا جوش بیاید بعد ماهی ها را به قلیه اضافه میکنیم ، وقتى ماهی ها پخته شد غذا حاضر است



میتوانید ماهی ها را در تابه سرخ کنید بعد به قلیه اضافه کنید
از آرد وقتی استفاده میشود که قلیه خوب لعاب دار نشده باشد که آرد را با کمی آب حل کرده و اضافه میکنیم
میزان سبزی به خودتان بستگی دارد هرچه سبزی بیشتر باشد بهتر است
میزان ماهی هم به تعداد نفرات بستگی دارد
این غذا را هم با برنج و هم با نون میشود سرو کرد