کلوچه ترک
در تركيه، تمامي در رستوران ها معمولاً كلوچه
هايي كه داخل آنها با گوشت پر شده است، به فروش مي رسد. در كشورهايي نيز كه
رستورانهاي تركيه وجود دارد، مي توانيد به راحتي اين نوع غذا را تهيه
كنيد.
ما مي خواهيم دستور پخت اين نوع غذاي تركيه اي را به شما آموزش دهيم. اگر به دستورات به دقت عمل كنيد، مطمئناً شما هم ميتوانيد غذاي تركيه اي بسيار خوشمزه اي بپزيد. دستور غذايي زير براي چهار عدد كلوچه گوشت متوسط است. داخل دو تا از آنها با پنير و دوتاي ديگر هم با گوشت بره پر شده است.
براي خمير:
3 پيمانه سرپر آرد
1 قاشق سوپخوري شكر
1قاشق چايخوري نمك
1 قاشق چايخوري خمير مايه
1.25 پيمانه آب

250 گرم گوشت خرد شده
1 عدد پياز خرد شده
2 قاشق سوپخوري روغن نباتي
1 قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي
100 گرم فلفل دلمه اي خرد شده
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
1.2قاشق چاي خوري نعناع خشك
1.2قاشق چاي خوري فلفل قرمز
400 گرم پنير رنده شده
1. آرد، نمك، شكر، خمير مايه و آب را در ظرفي با هم مخلوط كنيد و آنقدر هم بزنيد تا به خوبي مخلوط شوند. سپس روي آن را بپوشانيد ويك ساعت آن را كنار بگذاريد تا خمير ور بيايد.
2. اگر مي خواهيد داخل غذاي خود گوشت بگذاريد، ابتدا پياز ها را سرخ كنيد، سپس گوشت را به آن اضافه كنيد و آن را هم بزنيد تا گوشت بپزد. فلفل دلمه و رب گوجه را هم به مواد اضافه كرده و بگذاريد قدري بپزد. سپس نمك، فلفل سياه و قرمز و نعناع را هم اضافه كنيد. هنگامي كه گوشت خوب پخت( حدود 20 دقيقه براي اين كار كافي است)، مواد را كناري بگذاريد تاسرد شود.
3. درجه فر را 200 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد.( قبل از اينكه به خمير دست بزنيد، دستان خود را با روغن نباتي قدري چرب كنيد تا روغن به دستان شما نچسبد. با استفاده از ورده،خميرها را پهن كرده و با استفاده از دست، گوشه هاي آن را نيز صاف كنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست بيايد. خميرها بايد شكل تخم مرغي داشته باشند.
4. اگر مي خواهيد وسط كلوچه هاي خود از پنير استفاده كنيد، تخم مرغ را روي خمير ماليده و پنير ها را روي آن بپاشيد. اگر هم مي خواهيد وسط كلوچه ها گوشت بگذاريد، مي توانيد روي خمير مستقيماً موادي را كه آماده كرديد، بريزيد.
5. لبه های خمیر را از هر طرف به اندازه یک سانتیمتر خم كنيد. ضخامت خمير همراه با مواد داخل آن نبايد از يك سانتيمتر بيشتر باشد. سطح آن را تخم مرغ بماليد در فر به مدت 20 دقيقه با درجه حرارت 200 درجه فارنهايت قرار دهيد تا موقعي كه رنگ سطح آن تغيير كند و پنير داخل كلوچه قدري پف كند. هنگامي كه از فر خارج كرديد، قدري كره يا روغن زيتون به آن بماليد. حالا كلوچه گوشت و پنير شما آماده سرو است
ما مي خواهيم دستور پخت اين نوع غذاي تركيه اي را به شما آموزش دهيم. اگر به دستورات به دقت عمل كنيد، مطمئناً شما هم ميتوانيد غذاي تركيه اي بسيار خوشمزه اي بپزيد. دستور غذايي زير براي چهار عدد كلوچه گوشت متوسط است. داخل دو تا از آنها با پنير و دوتاي ديگر هم با گوشت بره پر شده است.
براي خمير:
3 پيمانه سرپر آرد
1 قاشق سوپخوري شكر
1قاشق چايخوري نمك
1 قاشق چايخوري خمير مايه
1.25 پيمانه آب
1 عدد تخم مرغ ، براي روي غذا

داخل كلوچه:
250 گرم گوشت خرد شده
1 عدد پياز خرد شده
2 قاشق سوپخوري روغن نباتي
1 قاشق چايخوري رب گوجه فرنگي
100 گرم فلفل دلمه اي خرد شده
نمك و فلفل سياه به مقدار لازم
1.2قاشق چاي خوري نعناع خشك
1.2قاشق چاي خوري فلفل قرمز
400 گرم پنير رنده شده
1. آرد، نمك، شكر، خمير مايه و آب را در ظرفي با هم مخلوط كنيد و آنقدر هم بزنيد تا به خوبي مخلوط شوند. سپس روي آن را بپوشانيد ويك ساعت آن را كنار بگذاريد تا خمير ور بيايد.
2. اگر مي خواهيد داخل غذاي خود گوشت بگذاريد، ابتدا پياز ها را سرخ كنيد، سپس گوشت را به آن اضافه كنيد و آن را هم بزنيد تا گوشت بپزد. فلفل دلمه و رب گوجه را هم به مواد اضافه كرده و بگذاريد قدري بپزد. سپس نمك، فلفل سياه و قرمز و نعناع را هم اضافه كنيد. هنگامي كه گوشت خوب پخت( حدود 20 دقيقه براي اين كار كافي است)، مواد را كناري بگذاريد تاسرد شود.
3. درجه فر را 200 درجه فارنهايت تنظيم كنيد. خمير را به چهار قسمت تقسيم كنيد.( قبل از اينكه به خمير دست بزنيد، دستان خود را با روغن نباتي قدري چرب كنيد تا روغن به دستان شما نچسبد. با استفاده از ورده،خميرها را پهن كرده و با استفاده از دست، گوشه هاي آن را نيز صاف كنيد تا خمير صاف و يكدستي به دست بيايد. خميرها بايد شكل تخم مرغي داشته باشند.
4. اگر مي خواهيد وسط كلوچه هاي خود از پنير استفاده كنيد، تخم مرغ را روي خمير ماليده و پنير ها را روي آن بپاشيد. اگر هم مي خواهيد وسط كلوچه ها گوشت بگذاريد، مي توانيد روي خمير مستقيماً موادي را كه آماده كرديد، بريزيد.
5. لبه های خمیر را از هر طرف به اندازه یک سانتیمتر خم كنيد. ضخامت خمير همراه با مواد داخل آن نبايد از يك سانتيمتر بيشتر باشد. سطح آن را تخم مرغ بماليد در فر به مدت 20 دقيقه با درجه حرارت 200 درجه فارنهايت قرار دهيد تا موقعي كه رنگ سطح آن تغيير كند و پنير داخل كلوچه قدري پف كند. هنگامي كه از فر خارج كرديد، قدري كره يا روغن زيتون به آن بماليد. حالا كلوچه گوشت و پنير شما آماده سرو است
+ نوشته شده در یکشنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 20:48 توسط هستی
|