«خشیل»
«خشیل» غذای محلی مناطق مختلف آذربایجان
خشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. به سبب وجود مقدار زیادی گندم و شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این باورند که خوردن خشیل باعث مقاومت بدن دربرابر سرما میشود.
مواد لازم براي 4 نفر :
بلغور گندم: يك پيمانه
آرد: 4 الي 6 قاشق سوپخوري
آب سرد: 4 پيمانه (يك ليتر)
شير: به ميزان لازم
عسل: به ميزان لازم
نكته :
1- اين دستور 200 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 60 گرم چربي و 1420 كيلوكالري انرژي دارد.
2- درصورتي كه از آرد گندم كامل استفاده شود بسيار مقوي تر است.
3- اين غذا مربوط به استان هاي آذربايجان مي باشد.
4- اين غذا را مي توانيد با مخلوط كره، دارچين و شكر سرو كنيد.
5- از (دوشاب) شيره انگور نيز مي توان به جاي شكر استفاده كرد.
نقل از :همشهری آنلاین
خشیل یکی از غذاهای محلی مردم آذربایجان است که خوردن آن بین ساکنین مناطق مختلف آذربایجان و خصوصا در مراسم شب یلدا رایج است. به سبب وجود مقدار زیادی گندم و شکر و کره طبیعی در این نوع غذا برخی بر این باورند که خوردن خشیل باعث مقاومت بدن دربرابر سرما میشود.
مواد لازم براي 4 نفر :
بلغور گندم: يك پيمانه
آرد: 4 الي 6 قاشق سوپخوري
آب سرد: 4 پيمانه (يك ليتر)
شير: به ميزان لازم
عسل: به ميزان لازم
كره: به ميزان لازم

طرز تهيه :
نكته :
1- اين دستور 200 گرم كربوهيدرات، 20 گرم پروتئين، 60 گرم چربي و 1420 كيلوكالري انرژي دارد.
2- درصورتي كه از آرد گندم كامل استفاده شود بسيار مقوي تر است.
3- اين غذا مربوط به استان هاي آذربايجان مي باشد.
4- اين غذا را مي توانيد با مخلوط كره، دارچين و شكر سرو كنيد.
5- از (دوشاب) شيره انگور نيز مي توان به جاي شكر استفاده كرد.
نقل از :همشهری آنلاین
+ نوشته شده در یکشنبه نوزدهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 20:21 توسط هستی
|