مواد لازم

آرد سنگك یك كیلو شش پیمانه

روغن‌نباتی دو پیمانه

روغن‌مایع نصف پیمانه

كره 100 گرم

حلوا شكری 100 گرم

پودر گل‌سرخ یك قاشق چایخوری

زنجبیل و فلفل‌سیاه از هر كدام نصف قاشق چایخوری

نمك یک قاشق چایخوری

هل، دارچین و زیره سائیده یك قاشق چایخوری

پودر نارگیل و كنجد به میزان لازم



طرز تهیه

نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه می‌كنیم. سپس آرد الك شده و نمك را به آن اضافه و حرارت را ملایم می‌كنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شكلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشكری رنده شده را به آن می‌افزاییم و كنجد، پودرنارگیل و كره را نیز اضافه كرده و حرارت را ملایم‌تر می‌كنیم تا پودر نارگیل و كنجد نسوزد. بعد سایر ادویه‌ها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گل‌سرخ و فلفل‌سیاه) را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم می‌زنیم.



مواد لازم شربت حلوا

شكر چهار پیمانه

آب دو پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت

شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار می‌دهیم تا شكر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آن‌گاه زعفران را اضافه كرده و گلاب را نیز بعد از آن می‌افزاییم و حرارت را خاموش می‌كنیم.