مواد لازم :

خامه : 250 گرم

تخم‌ مرغ : 3 عدد

شكر : 100 گرم

شير : 4 قاشق سوپخوري

نسكافه : 1 قاشق سوپخوري

آبليمو : 1/2 قاشق چايخوري



طرز تهيه :

ابتدا زرده و سفيده های تخم مرغ را از هم جدا كرده 
زرده ها را با همزن کمی زده سپس با شکر مخلوط کرده و هم بزنيد تا سفت و سفيد شود
نسكافه را در شير حل كرده و به زرده‌ها اضافه كنيد و هم بزنید تا یکدست شوند

خامه را با همزن تمیز ( نباید از زرده یا مواد دیگر به پره های هم زن باشد ) هم بزنيد تا فرم بگیرد و سفت شود.

سفيده‌ها را نيز با همزن تمیز هم بزنید تا سفید شود بعد آبلیمو را اضافه کرده و هم بزنید تا كاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد و سفت شود 
سپس سفیده ها را به خامه زده شده اضافه كرده و هم بزنيد.

خامه را به نسكافه و زرده تخم‌مرغ زده شده اضافه كرده و 

مواد آماده را در ظرف مناسبی ریخته در آن را ببندید و درون فریزر قرار دهید. پس از 2 ساعت ظرف را بیرون آورده و با همزن برقی مواد را هم بزنید تا نرم شود و دوباره درون فریزر قرار دهید. 
نکته :
بستنی داخل فریزر نباید یخ بزند و فقط و فقط سفت شود و مجدداً آن را هم زده، به این صورت هر چقدر در فریزر بماند دیگر یخ نخواهد زد.

این عمل را سه بار (هر 2 ساعت یک بار) انجام دهید.
پس از آن به مدت ۲۴ ساعت درون فریزر قرار دهید تا بستنی آماده شود.