از خوشمزه‌ترین‌ و ساده‌ترین‌ شیرینی‌های دنیاستـــــــــــ

مواد لازم‌ :

کره نرم شده در دمای محیط : 225 گرم
شکر قهوه ای یا سفید : 100 گرم
وانیل : یک چهارم قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 250 گرم
سفیده تخم مرغ : 2 عدد
بادام پودر شده : 150گرم
شکلات : 50 گرم
پودر كاكائو : مقداری ( در صورت تمایل )




طرز تهیه‌ : 
بادام ها را 10 دقیقه در اب جوش بریزید سپس پوست بادام ها را جدا کنید ، بادام های بدون پوست را پس از خشک شدن با دستگاه اسیاب کنید تا بافتی نرم و خمیری پیدا کنند.
سینی‌ فر را چرب‌ كرده‌ و کف سینی كاغذ روغنی‌ پهن کرده ( چون چرب شده کاغذ خوب میچسبد به کف سینی )
کره و شکر رو با هم می زنیم تا صاف و یکدست بشه
زرده های تخم‌ مرغ‌ را به‌ این‌ مواد فوق اضافه‌ كنید و هم بزنید تا مخلوط شوند 
سپس آرد و پودر کاکائو را اضافه کرده
خمیر بدست آمده را گرد کنید و 1 ساعت در یخچال‌ بگذارید 
بعد 1 ساعت خمیر را در آورده مانند کوفته ریزه گرد درست کنید 
گلوله ها رو اول بندازید تو سفیده تخم مرغ 
و بعد تو پودر بادوم
فر را روشن کرده تا به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتی گراد قبل پخت گرم‌ گردد
خمیراز یخچال‌ در آورده شده را داخل سینی فر بافاصله‌ توی سینی فر بچینید و سینی‌ را به‌ مدت‌ 15 دقیقه‌در طبقه وسط فر قرار دهید با 180 درجه سانتی گراد . 
بعد پخت بزارید شیرینی ها خنك‌ شوند. 
شکلات رو مثل باقی دستورها توو مایکرو ویو یا به صورت بن ماری آب کنید و تو قیف بریزید
شیرینی هاتون که سرد شد تو حفره ها رو با شکلات پر کنید 
سپس با كاردك‌ آنها را جداكنید.