مواد لازم
آرد برنج : ۱ پیمانه
شکر :۱و۱/۴ پیمانه
گلاب : ۱ پیمانه
آب : ۲ پیمانه
روغن جامد یا کره : ۱ قاشق غذاخوری
زعفران : ۱/۴ قاشق چای خوری

خلال بادام و پسته برای تزیین : به مقدارلازم





(طرز تهیه )

- آرد برنج را در قابلمه تفلون ریخته و روی شعله ملایم گاز قرار می دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود حواس خود را جمع کنید که نسوزد و با قاشق چوبی مرتب هم می زنیم کمی که رنگ آن تغییر
کرد از روی حرارت برمی داریم آب ؛ گلاب و شکر را اضافه می کنیم بعد از اضافه کردن هر کدام خیلی سریع باید هم بزنیم تا حلوا گلوله گلوله نشود و صاف باشد .
بعد ازاینکه مایه ما صاف شد زعفران سائیده شده را اضافه می‌کنیم حواستان باشد یک دفعه زیاد نریزید که رنگ آن خیلی‌ پررنگ شود ، دوباره روی حرارت ملایم قرار می دهیم و با قاشق چوبی به هم زدن ادامه می دهیم
کم کم می‌بینید که حلوا سفت می‌شود وقتی‌ که سفت شد روغن یا کره را اضافه کنید و هم بزنید روغن باید به حدی باشد که حلوا طلا‌یی شود و دیگر به ظرف نچسبد ( من از ۳قاشق غذاخوری کره استفاده کردم ) بعد از روی حرارت بردارید و در ظرف مورد نظر حلوا را بریزید ، رویش را صاف کنید
برای صاف کردن روی حلوا از پشت قاشق که کمی با روغن مایع چرب کرده اید استفاده کنید
بعد روی آن را شکل انداخته وبا خلال پسته یا بادام تزئین کنید
این حلوا واقعا خوشمزه است و یکی ازحلواهای سنتی شهر شیراز می باشد
خانواده‌های شیرازی اصیل این حلوا را همیشه در مهمانی‌ها برای دسر تهیه می کنند
امیدوارم درست کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید