خورش کرفس بدون گوشت اما با پروتئین کافی!
مواد لازم برای 5 نفر:
کرفس: 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع: نیم کیلو
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
قارچ: 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
کرفس: 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع: نیم کیلو
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
قارچ: 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم
لیمو عمانی: 3عدد

طرز تهیه:
لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه
کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید، قارچها را
حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب
به آنها اضافه کنید، نمک، ادویۀ کاری، گلپر، زیرۀ سبز و فلفل قرمز را نیز
بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا
جا بیفتد سپس با روغن زیتون میل کنید.
منبع: سلامت سیمرغ
+ نوشته شده در شنبه بیست و هشتم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 11:43 توسط هستی
|