مواد لازم برای 5 نفر:

کرفس: 3 پیمانه خورد شده
جعفری و نعناع: نیم کیلو
لوبیا چیتی: 1 پیمانه
قارچ: 5 عدد متوسط
نمک، ادویه ی کاری، گلپر، زیره سبز، فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن زیتون: به میزان لازم

لیمو عمانی: 3عدد




طرز تهیه:

لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کرده و جداگانه حدود 15 دقیقه بپزید، ساقه کرفس ها را نگینی، نعناع و جعفری ها را نیز کاملا ریز خورد کنید، قارچها را حلقه حلقه کرده با کرفس و سبزیهای خورد شده در قابلمه بریزید، دو لیوان آب به آنها اضافه کنید، نمک، ادویۀ کاری، گلپر، زیرۀ سبز و فلفل قرمز را نیز بیفزایید و با حرارت ملایم حدود یک ساعت و نیم بگذارید بپزند تا خورش کاملا جا بیفتد سپس با روغن زیتون میل کنید.

منبع: سلامت سیمرغ