مواد لازم:
بادمجان 6تا8 عدد
کشکِ سأییده ۲ لیوان
روغن به اندازه‌ی که بادمجان‌ها سرخ شوند
پیازِ سرخ کرده 4 قاشقِ سوپخوری
سیر سرخ کرده ۱ قاشقِ سوپ خوری
نعناع سرخ کرده ۲ قاشقِ سوپ خوری

زعفران آب کرده نصف استکان




طرزِ تهیه:

بادمجانها را پوست میکنیم،تکه تکه می‌کنیم ، نمک میزنیم نیم ساعت میگذاریم کنار و بعد با دستمال خشک میکنیم و در روغنِ داغ سرخ می‌کنیم.
بادمجان‌های سرخ شده را در ظرفِ مناسبی می‌ریزیم و با کمی‌ آب می‌گذاریم چوب پخته شود،
بعد آن‌ها را میکوبیم یا به طریقی له‌ می‌کنیم.۱.۱/۲
از لیوان ،کشک را با آن مخلوط می‌کنیم و به هم می‌زنیم،۲
قاشق از پیاز داغ را و نصف قاشق سیر و یک قاشق از نعناع و نصف از زعفران را اضافه می‌کنیم،
می‌گذاریم مواد با هم بپزند و له‌ شوند،
حالا تمامِ مواد را در ظرف مناسبی می‌کشیم و روی آن‌ را با بقیه کشک ، زعفران ، پیاز داغ ، سیر و نعناع داغ تزئین می‌کنیم. کشکِ بادمجان حاضر است ، بفرمایید میل کنید.
نوشِ جان