مواد لازم:
پیاز خرد شده 200 گرم

انار ترش دانه شده 250 گرم

بادمجان پوست گرفته و سرخ شده 300 گرم

مرغابی وحشی (مرغ) 1 عدد

گردوی خرد شده 100 گرم

رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری




طرز تهیه:

پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد.
بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از این مدت غذا آماده است. منبع:groohashpazi.blogfa.com