مرغ شکم پر با دانه انار
مواد لازم:
پیاز خرد شده 200 گرم
انار ترش دانه شده 250 گرم
بادمجان پوست گرفته و سرخ شده 300 گرم
مرغابی وحشی (مرغ) 1 عدد
گردوی خرد شده 100 گرم
پیاز خرد شده 200 گرم
انار ترش دانه شده 250 گرم
بادمجان پوست گرفته و سرخ شده 300 گرم
مرغابی وحشی (مرغ) 1 عدد
گردوی خرد شده 100 گرم
رب انار ترش 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
پیاز خرد شده را تفت می دهیم تا طلایی شود و انار ترش دانه ای را به آن
اضافه می کنیم و بعد مرغابی یا مرغ را با کمی آب (خیلی کم) می گذاریم با
حرارت ملایم تا 2 الی 4 ساعت خوب بپزد. بعد مرغابی (مرغ) پخته شده را
به همراه بادمجانهای پوست گرفته و شکم پر شده و انار و گردوی خرد شده کنار
هم می چینیم تا به مدت یکساعت در کنار هم پخته شود و خوب جا بیفتد بعد از
این مدت غذا آماده است. منبع:groohashpazi.blogfa.c
+ نوشته شده در جمعه بیست و هفتم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 0:52 توسط هستی
|