سیب زمینی تنوری
براي 3 نفر
زمان آماده سازي : 20 دقيقه
زمان پخت : 45 دقيقه
مواد لازم :
سیب زمینی 4 عدد
ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس سیب زمینی ها ی پوست نکنده را بخوبی با یک برس می شوییم و به قطعات کوچک خرد می کنیم ( اگر دوست داشته باشید می توانید سیب زمینی ها را پوست بکنید )
فر را با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
در ظرفی سیب زمینی، روغن زیتون، جعفری خشک، فلفل قرمز،نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و داخل یک سینی فر یا ظرف نچسب مخصوص فر پخش می کنیم سیر ها را با ته یک لیوان یا با کناره چاقو له کرده و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم اگر می خواهید بعدا سیر را جدا کنید بهتر است آن را خیلی له نکنید .
سیب زمینی ها را برای مدت 40 دقیقه در فر بگذارید زمان پخت این پیش غذا با توجه به اندازه برش های سیب زمینی تغییر می کند.
در طول مدت پخت 2 تا 3 مرتبه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا از تمامی جهات برشته شوند ،تا زمانی که یسب زمینی ها آماده شوند ماست ، مایونز ، پودر سیر و فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید و طعم آنرا بچشید ، سس را بخوبی مخلوط کنید و بعد از بیرون آوردن سیب زمینی ها به همراه سس سرو کنید.
حتی می توانید مقداری پنیر مازارلا سفت رنده شده هم به آن اضافه کنید.
زمان آماده سازي : 20 دقيقه
زمان پخت : 45 دقيقه
مواد لازم :
سیب زمینی 4 عدد
ماست 2/1 لیوان
مایونز 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سیر 2 حبه
آویشن ، نمک ، فلفل قرمز و روغن زیتون به مقدار دلخواه

دستور تهيه :مایونز 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
سیر 2 حبه
آویشن ، نمک ، فلفل قرمز و روغن زیتون به مقدار دلخواه

ابتدا فر را در دمای 200 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا گرم شود سپس سیب زمینی ها ی پوست نکنده را بخوبی با یک برس می شوییم و به قطعات کوچک خرد می کنیم ( اگر دوست داشته باشید می توانید سیب زمینی ها را پوست بکنید )
فر را با حرارت 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
در ظرفی سیب زمینی، روغن زیتون، جعفری خشک، فلفل قرمز،نمک و فلفل سیاه را مخلوط کنید و داخل یک سینی فر یا ظرف نچسب مخصوص فر پخش می کنیم سیر ها را با ته یک لیوان یا با کناره چاقو له کرده و با سیب زمینی ها مخلوط می کنیم اگر می خواهید بعدا سیر را جدا کنید بهتر است آن را خیلی له نکنید .
سیب زمینی ها را برای مدت 40 دقیقه در فر بگذارید زمان پخت این پیش غذا با توجه به اندازه برش های سیب زمینی تغییر می کند.
در طول مدت پخت 2 تا 3 مرتبه سیب زمینی ها را زیر و رو کنید تا از تمامی جهات برشته شوند ،تا زمانی که یسب زمینی ها آماده شوند ماست ، مایونز ، پودر سیر و فلفل و آویشن را با هم مخلوط کنید و طعم آنرا بچشید ، سس را بخوبی مخلوط کنید و بعد از بیرون آوردن سیب زمینی ها به همراه سس سرو کنید.
حتی می توانید مقداری پنیر مازارلا سفت رنده شده هم به آن اضافه کنید.
+ نوشته شده در دوشنبه ششم آذر ۱۳۹۱ ساعت 21:31 توسط هستی
|