مواد لازم:
آب انار به همراه عصاره انار:3لیوان

بادمجان کبابی ساتوری شده:نیم کیلو
گردوی چرخ شده:6قاشق سوپ خوری
سبزی ها:
جعفری خرد و نرم شده:100 گرم
ریحان نازخاتونی(مخصوص مازندران)و زِلِنگ خرد و نرم شده:50 گرم
سیر رنده شده:2حبه
نمک:به مقدار لازم
گلپر آسیاب شده:به مقدار لازم


طرز تهیه :
ابتدا آب انار،گردو بادمجان را با هم مخلوط میکنیم و میگذاریم تا 2 ساعت بماند و هر نیم ساعت آن را به هم میزنیم تا گردو با بادمجان و آب انار خوب مخلوط شود و به اصطلاح جا بیفتد.در ادامه سبزی و سیر را به آن اضافه میکنیم.
علت دبرتر ریختن سبزی،خوش رنگ تر شدن این دسر خوشمزه است.
امتحان کنید و از خوردنش لذت ببرید.