سوپ کرفس خامهای
اگر آب مرغ یا گوشت ندارید نگران نباشید، چون برای درست کردن بک سوپ خوشمزه همیشه به آب مرغ یا گوشت نیاز نداریم.
مناسب برای :4 نفر
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
این سوپ غلیظ با ترکیب فوقالعادهای که دارد بسیار سلامت است. با وجود
اینکه در آن خامه ریخته نمیشود، اما کاملاً طعمی خامهای دارد، که البته
این به دلیل کره داخل آن و غلظت سوپ است. البته در بسیاری از سوپها
میتوان جای کره و خامه را با هم عوض کرد، ولی در کل خامه نسبت به کره غذا
را سنگینتر میکند. رنگ سبز کمرنگ این سوپ به شما حس بسیار خوبی میدهد و
اشتهای شما را تحریک میکند. سعی کنید زمان خرید کرفس، ساقههایی را انتخاب
کنید که تازه تر و به رنگ سبز روشن و آب دار باشند. ساقه های نازک را
انتخاب نکنید. زمان آماده سازی این غذا 30 دقیقه و زمان کل تهیه آن 55
دقیقه میباشد. با این مواد میتوانید این سوپ را برای 4 نفر سرو کنید.
مواد لازم:
کره 2 قاشق غذاخوری
کرفس خرد شده 700 گرم (حدود 6 پیمانه)
پیاز خرد شده 1 عدد متوسط
سیب زمینی پخته و خرد شده 1 عدد
نمک به میزان لازم
آب لیموی تازه 1 تا 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
1. کره را در یک قابلمه متوسط گذاشته و آن را روی حرارت میگذاریم تا
ذوب شود. کرفس، پیاز و سیبزمینی را اضافه کرده و آنها را با کمی نمک
مزهدار میکنیم. آنها را روی حرارت مرتباً زیر و رو میکنیم و میگذاریم
تا سبزیجات نرم شوند که حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه زمان میبرد.
2. در این
زمان 6 پیمانه آب به مواد داخل قابلمه افزوده و میگذاریم تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن آب، حرارت را متوسط نموده و به مدت 20 دقیقه میگذاریم
تا بجوشد و سوپ جا بیفتد.
3. در چند مرحله سوپ پخته شده را در مخلوط
کن به حالت پوره در میآوریم. (برای جلوگیری بیرون زدن، بلندر را فقط تا
نیمه پر کنید و فرصت بدهید تا گرمای سوپ کمی کاهش یابد.)
4.سوپ پوره شده را به داخل قابلمه باز میگردانیم و آبلیمو و کمی نمک به آن اضافه میکنیم.
5.سوپ آماده است. آن را در ظرف کشیده و روی آن را با چند شاخه کرفس تزپین میکنیم.
منبع: پارسه گرد
زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت
این سوپ غلیظ با ترکیب فوقالعادهای که دارد بسیار سلامت است. با وجود اینکه در آن خامه ریخته نمیشود، اما کاملاً طعمی خامهای دارد، که البته این به دلیل کره داخل آن و غلظت سوپ است. البته در بسیاری از سوپها میتوان جای کره و خامه را با هم عوض کرد، ولی در کل خامه نسبت به کره غذا را سنگینتر میکند. رنگ سبز کمرنگ این سوپ به شما حس بسیار خوبی میدهد و اشتهای شما را تحریک میکند. سعی کنید زمان خرید کرفس، ساقههایی را انتخاب کنید که تازه تر و به رنگ سبز روشن و آب دار باشند. ساقه های نازک را انتخاب نکنید. زمان آماده سازی این غذا 30 دقیقه و زمان کل تهیه آن 55 دقیقه میباشد. با این مواد میتوانید این سوپ را برای 4 نفر سرو کنید.
مواد لازم:

+ نوشته شده در شنبه بیست و پنجم آذر ۱۳۹۱ ساعت 13:58 توسط هستی
|