لازانیا
مواد لازم برای 4 نفر
ورقه لازانیا 8 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
قارچ 250 گرم
هویج 3 عدد
پیاز 1 عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
پنیر گودا، اسرم 100 گرم
پنیر موزارلا (تازه محلی) یا پیتزا 250 تا 300 گرم
شیر و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج رو رنده ریز کنید، قارچ رو ورقه کنید و تفت بدید. فلفل دلمه رو ریز کنید و تفت بدید.
پیاز رو خرد کنید و توی تابه تفت بدید، گوشت رو اضافه کنید و هویج رنده
شده رو اضافه کنید و خوب تفت بدید. وقتی تفت خورد، رب رو اضافه کنید و تفت
بدید و بعد هم قارچ و فلفل دلمه و نخود فرنگی از قبل پخته رو اضافه کنید.
نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه بزنید و شعله رو خاموش کنید.
توی یه قابلمه آب رو جوش بیارید و ورقه های لازانیا رو اضافه کنید و توی
آب کمی نمک و زردچوبه بریزید. وقتی ورقه ها پخت، اونو آبکش نکنید، بلکه آب
قابلمه رو چند بار عوض کنید و آب سرد بریزید. بذارید توی آب بمونه.
حالا ورقه ها رو توی ظرف بذارید و لایه لایه مواد و پنیر و دوباره ورقه لازانیا و …تا آخر ادامه بدید.
کمی شیر هم از گوشه ظرف بریزید توی ظرف تا لازانیا نرم بمونه.
توی فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتی گراد تا زمانی که پنیر
طلایی بشه. بسته با سایز ظرف، حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت متفاوته.
****نکات
*میتونید به جای گوشت، سویا استفاده کنید.
*اگر سویا دانه درشته، توی 1، 2 ، 3 یا غذاساز بریزید و ریزش کنید.
*میتونید به جای شیر، بین لایه ها سس سفید بریزید.
*میزان پنیر دستور بسته با ذائقه شماست، هر چی پنیر بیشتر باشه، خوشمزه تر میشه.
*ورقه لازانیا رو اگر آبکش کنید، بعد از یه مدت به هم میچسبن، واسه همین آب سرد روشون بریزید تا این مشکل براشون پیش نیاد.
*آویشن توی غذاهای پنیری طعم فوق العاده ای به غذا میده.
*من برای این حجم از مواد اونو توی 2 تا ظرف جدا درست میکنم. چون فکر مینکنم بهتر میشه. شما میتونید همه رو توی یه ظرف درست کنید.
*ایتالیایی ها لازانیا رو با ارتفاع زیاد درست میکنند ولی بین لایه ها مواد کمی میریزن!
*اگر پنیر گودا و اسرم ندارید از هر پنیری با ذائقه خودتون میتونید استفاده کنید
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل دلمه ای متوسط 1 عدد
قارچ 250 گرم
هویج 3 عدد
پیاز 1 عدد
نخود فرنگی نصف پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق
پنیر گودا، اسرم 100 گرم
پنیر موزارلا (تازه محلی) یا پیتزا 250 تا 300 گرم
شیر و نمک و فلفل و آویشن و زردچوبه و ادویه و روغن به میزان لازم

+ نوشته شده در چهارشنبه پانزدهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 7:26 توسط هستی
|