فلافل خوزستانی
مواد
لازم:
نخود خيس شده 250 گرم
پياز يك عدد بزرگ
سير 3 حبه
رب گوجه فرنگي يك قاشق مرباخوري
سيب زميني آب پز يك عدد كوچك
ادويه كاري 2 قاشق چايخوري
فلفل، نمك و زردچوبه به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا نخود را همراه پياز و سير چرخ كرده (نخود چرخ شده بايد كمي زبر باشد)سپس سيب زميني رنده شده و رب گوجه و تمام مواد باقيمانده را به مايه نخود اضافه كنيد و خوب ورز دهيد. قبل از سرخ ك
ردن فلافل مقدار كمي آب به آن اضافه كنيد تا مواد كمي نرم تر و در نتيجه فلافل تردتري به دست بيايد.
هيچ وقت به فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد، چون طعم واقعي آن را از بين مي برد و چيزي شبيه كتلت مي شود.براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده كنيد.همچنين براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده كنيد و براي صرفه جويي در روغن شعله اجاق را كم كنيد تا فلافل ها نيز مغز پخت شوند
دستور پخت سس فلافل:يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با مقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را بپزيد تا مايع نسبتا غليظي به دست بيايد.
جام جم آنلاين
هيچ وقت به فلافل تخم مرغ اضافه نكنيد، چون طعم واقعي آن را از بين مي برد و چيزي شبيه كتلت مي شود.براي خوشمزه تر شدن فلافل از فلفل به ميزان بيشتري استفاده كنيد.همچنين براي سرخ كردن از ظرف كوچك و گود استفاده كنيد و براي صرفه جويي در روغن شعله اجاق را كم كنيد تا فلافل ها نيز مغز پخت شوند
دستور پخت سس فلافل:يك عدد سيب زميني آب پز و له شده را با مقداري رب گوجه و فلفل و نمك در آب حل كرده و مواد را بپزيد تا مايع نسبتا غليظي به دست بيايد.
جام جم آنلاين
+ نوشته شده در سه شنبه چهاردهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 4:1 توسط هستی
|