شش انداز بادمجان
مواد لازم
بادمجان قلمی بدون تخم ۷ تا ۸ عدد
مغز گردو آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
رب انار به میزان لازم
بادمجان قلمی بدون تخم ۷ تا ۸ عدد
مغز گردو آسیاب شده ۳۰۰ گرم
پیاز سرخ شده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
رب انار به میزان لازم
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه
کمی روغن رد قابلمه بریزید و مغز گردو رو به اون اضافه کنید. کمی اونا رو تفت بدید و به گردوها آب اضافه کنید و اجازه بدید تا روی حرارت بمونه تا به روغن بیفته. وقتی حسابی به روغن افتاد, بسته به ذائقه به اون رب انار اضافه کنید, نمک و فلفل هم اضافه کنید و اجازه بدید تا با هم روی حرارت باشند.
بادمجانها رو از قبل پوست بگیرید, حلقه ای کنید و نمک بزنید تا تلخی اونا گرفته بشه. بعد اونا رو سرخ کنید و به همراه پیاز سرخ کرده مواد بالا اضافه کنید و اجازه بدید تا غذا جا بیفته و بعد سرو کنید.
نکات
- شش انداز بادمجان یکی از غذاهای محلی استان مازندران هست.
- بسته به اینکه میخواهید چقدر غذا ترش باشه, رب انار اضافه کنید.
- بادمجانها رو حتما از قبل نمک پاش کنید تا تلخی اونا گرفته بشه.
- وقتی گردو روی حرارت هست, میتونید گاهی تکه های کوچک یخ به اون اضافه کنید تا شوک حرارتی ببینه و بیشتر به روغن بیفته!
منبع: http://chefgilda.com/
+ نوشته شده در شنبه بیست و یکم دی ۱۳۹۲ ساعت 20:47 توسط هستی
|