پختن رولت کار اسان ودر عین حال سختی هست.اگر قبل از شروع کار دستور را با دقت و کامل بخوانیدودر حین کار اصولی و درست آن را اجرا کنید از نتیجه ی کارتان متعجب خواهید شد...
به نظر من این کار هم اموزنده است وهم تفریح هست...
مواد لازم:

آرد یک پیمانه

تخم مرغ 4عدد

شکر 3/4 پیمانه

وانیل نصف قاشق مربا خوری

اب جوش 2 قاشق غذا خوری...

برای میان ان :1/5 پیمانه خامه خیلی سرد را با نیم پیمانه شکر شکر به حدی در همزن بزنید که سفت شودوجای هم زن روی خامه بماند.کمی گردوی خرد شده و یک موز حلقه شده




1- ابتدا سینی 30 در 40 سانتی را کاغذ روغنی بندازید وکف ان را چرب کنید.بعضیها کف سینی را برای کیک های اسفنجی چرب نمیکنند.رولت هم نوعی کیک اسفنجی هست... من ترجیح میدهم سینی را چرب کنم.سپس فر را با 400سانتیگراد درجه روشن کنید.زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید.با دقت این کار را انجام دهید نباید زرده با سفیده قاطی شود.زرده ها را با وانیل ونیمی از شکر حدود 8 تا 10 دقیقه با دور کند به تند بزنید .به حدی که رقیق،لطیف و لیمویی رنگ شودان را کنار بگذارید.
2- حالا سفیده رادر ظرف دیگری که بزرگتر است با نیم دیگر شکر خوب بزنید به حدی که اگر کاسه را برگرداندید از ظرف نریزد.نکته ی بسیار بسیار مهم اینکه:وقتی میخواهیدسفیده را بزنید،همزن باید کاملا تمیز باشدو سر سوزنی به زرده اغشته نباشد.
3-ارد را داخل زرده ارام ارام الک کنید و 2 قاشق اب جوش را اضافه کنید.حالا این مخلوط را در 2 مرحله به سفیده اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.مواظب باشید بیش از حد هم نزنیدوگرنه پف سفیده می خوابد.
4-حالا مواد را داخل سینی 30در40 سانت ریخته و رویش را با لیسک صاف کنید.ودرطبقه سوم از پایین فر گرم قرار دهید.زمان از 10 تا 15 دقیقه هست.چشمتان باشد.منتظر نشوید رویش خیلی قهوه ای شود.
5- از فر که دراوردیداجازه دهیددر سینی بماند. اگر ظرفی هم اندازه دارید رویش برگردانید تا کمی عرق کند اگر نه یک دستمال کمی مرطوب رویش بندازید.
6-دستمال خشک دیگری هم اندازه ی سینی روی سطح کارتان بندازیدو رویش 2 قاشق شکر بریزد.حالاکیک را با کاغذش بلند کرده روی دستمال پشت ورو بندازید به طوری که کاغذ رو قرار بگیردوراحت ان را جدا کنید.
7- دستمال و رولت رااز طول رول کنید.در یخچال بگذارید.
8- یک ساعت بعد رول را باز کنید .با برس کمی شهد بزنید.
خامه را با لیسک رویش بمالید دوباره رول کنیدو د ریخچال بگذارید.
درصورتی که بخواهید میتوانید رویش شکلات اب شده بریزید یا خاکه قندومیتوانید با میوه رویش یا کنارش را تزیین کنید.


منبع :  آشپزی با عشق