پروک
پیاز اندازه متوسط ٢ عدد
روغن مایع ذرت مقداری
گشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم
نمک فلفل به میزان لازم
رب گوجه فرنگی ٣ قاشق سوپ خوری
سوسیس ٢٠٠ گرم
کالباس ٢٠٠ گرم
سینه مرغ ٢٠٠ گرم
قارچ خورد شده ٢٠٠ گرم
فلفل دلمه ای ٣ عدد
جعفری و سبزی معطر ١٠٠ گرم
پنیر موزارلا ٢٥٠ گرم
پنیر گودا ٢٥٠ گرم
مواد لازم برای خمیر
بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری
نمک ١ قاشق سوپ خوری
آب ١/٢ پیمانه
روغن مایع ١/٢ پیمانه
زرده تخم مرغ ٤ عدد
ارد به میزان لازم
طرز تهیه :
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پارک را آماده میکنیم و مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و و گوشت و نمک و ادویه را به پیازی استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم . سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .