مواد لازم : 
پیاز اندازه متوسط ٢ عدد 
روغن مایع ذرت مقداری 
گشت چرخ کرده ٢٠٠ گرم 
نمک فلفل به میزان لازم 
رب گوجه فرنگی ٣ قاشق سوپ خوری 
سوسیس ٢٠٠ گرم 
کالباس ٢٠٠ گرم 
سینه مرغ ٢٠٠ گرم 
قارچ خورد شده ٢٠٠ گرم 
فلفل دلمه ای ٣ عدد 
جعفری و سبزی معطر ١٠٠ گرم 
پنیر موزارلا ٢٥٠ گرم 

پنیر گودا ٢٥٠ گرم



مواد لازم برای خمیر 
بکینگ پودر ١/٢ قاشق سوپ خوری 
نمک ١ قاشق سوپ خوری 
آب ١/٢ پیمانه 
روغن مایع ١/٢ پیمانه 
زرده تخم مرغ ٤ عدد 
ارد به میزان لازم 
طرز تهیه : 
نمک , آب , بکینگ پودر , روغن مایع و زرده تخم مرغ را مخلوط کرده سپس ارد را به تدریج به ان اضافه میکنیم خمیر آماده را ٢ ساعت استراحت میدهیم سپس مواد داخل پارک را آماده میکنیم و مواد داخل پروک از قبیل پیاز داغ و و گوشت و نمک و ادویه را به پیازی استفاده میکنیم و سوسیس و کالباس و مرغ را آب پز نموده و همراه با قارچ فلفل دلمه ای و سبزی معطر خورد شده به مواد فوق اضافه میکنیم و تفت میدهم . سپس خمیر پروک را چهار قسمت کرده و در ظرف ٢٥ تا ٢٠ سانتی پهن کرده و یک قسمت را کنار میگذاریم و در پنجره وسط فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت گرم شده و به مدت ٢٠ دقیقه قرار میدهم.خمیر پخته شده را از ظرف بیرون آورده و در سینی میگذاریم مایه پروک را روی خمیر ریخته و پنیر گودا و موزارلا را رنده کرده و و مخلوط میکنیم و در نهایت تکه ای از خمیر که کنار گذاشته بودیم با وردنه باز میکنیم و با رولت برش داده و روی پروک به حالت حصیر بافته قرار میدهیم و روی ان زرده تخم مرغ و با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت و به مدت٣٠ دقیقه قرار میدهم .