مواد لازم

تخم مرغ 5 عدد/

یک لیوان شکر/

١٥٠گرم کره در دمای محیط/

2لیوان آرد/

یک ق چ پگین پودر/

2عدد سیب/

وانیل /

کمپوت هلو یا زردالو/

کاکایو 2 ق غ/

شکلات چیپسی به مقدار لازم/

پودر قند و دارچین به مقدار لازم




طرز تهیه
...شکر شکر را با کره خوب زده سپس تخم مرغ را خوب میزینم آرد و پگین پودرو وانیل را اضافه کرده بعد یک سوم مواد را جدا کرده و کاکایو اضافه کرده و در صورت تمایل شکلات چیپسی به مایع اضافه کنید در قالب کیک از یک گوشه مواد کاکایو یی را بریزید و بعد مواد سفید مایع کیک را بریزید و روی نصف مواد سفید را با سیبهای قاچ شده تزیین کنید و نصف دیگر را با کمپوت هلو یا زردآلو که قبال در صافی ریخته اید تا آب اضافی آن جدا شودتزیین کنید ریخته در فر با دمای 175 درجه بپزید به مدت 45 تا 50 دقیقه
در صورتی که از قالب بزرگ مثل قالب من استفاده کنید میتوانید موادر ا5/1 تا 2 برابر کنید
بعد از سرد شدن میتوانید روی سیبها را با پودر قند و دارچین تزیین کنید
البته با این مواد میتوانید هر کدام از این تزیین ها را تکی درست کنید
من این کیک رو برای یک مهمونی میبردم که سلیقه های مختلفی داشتند و به همین علت مجبور شدم هر بخشی از آن را با یک طعم درست کنم


منبع: فریبا اکبر نیا