رولت گردو
مواد اولیه :
* تخممرغ پنج عدد
* شکر ریز و شکلات ذوب شده از هر کدام ۱۰۰ گرم
* آرد ۷۰ گرم
* بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
* پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
* گردو آسیابشده نصف پیمانه
* آب گرم سه قاشق غذاخوری
* خامه فرمگرفته ۲۰۰ گرم
* پودر قند به میزان لازم

طرز تهیه:
زرده تخممرغها را با نیمی از شکر آنقدر میزنیم تا حجیم و کشدار شود. سفیدهها را با مابقی شکر تا حدی زده تا از ظرف بر نگردد.
آرد، بیکینگپودر و پودر کاکائو را مخلوط و سه بار الک میکنیم.
زرده و سفیده را به حالت دورانی و به آرام مخلوط کرده، آرد را هم به همین ترتیب در سه مرحله اضافه و مخلوط میکنیم.
سپس گردو و آب گرم را همزمان با مواد مخلوط مینماییم.
کف سینی فر ۴۰×۳۰ را کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته و روی مواد را صاف میکنیم.
قالب را در فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار میدهیم و ۳۰ دقیقه زمان داده تا رولت بپزد.
میز کار خود را پودر قند پاشیده و رولت را بر میگردانیم سپس سینی را روی رولت گذاشته تا ۳۰ دقیقه بماند و کیک عرق کند.
کیک را با کاغذ روغنی رول و بعد باز میکنیم.
کاغذ را جدا و روی کیک را خامه کشیده و رول مینماییم برای روکش از شکلات
ذوبشده یا به سلیقه خودمان از هر نوع روکش استفاده میکنیم.
* شکر ریز و شکلات ذوب شده از هر کدام ۱۰۰ گرم
* آرد ۷۰ گرم
* بیکینگپودر نصف قاشق چایخوری
* پودر کاکائو دو قاشق سوپخوری
* گردو آسیابشده نصف پیمانه
* آب گرم سه قاشق غذاخوری
* خامه فرمگرفته ۲۰۰ گرم
* پودر قند به میزان لازم

+ نوشته شده در یکشنبه دوازدهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 16:57 توسط هستی
|