مواد لازم
آرد 225 گرم
مارگارین 225 گرم
پودر قند 100 گرم
آرد ذرت 50 گرم
پودر نسکافه یک ق چ

وانیل 2/1 ق چ




طرز تهیه
کره و پودر قند را با همزن میزنیم تا سفید و لطیف شود
آرد و آرد ذرت و وانیل را الک کرده و با دست به مخلوط اول اضافه میکنیم
اگر رنگ شیرینی را سفید بخواهیم در این مرحله د ر داخل قیف میزیم در غیر این صورت نسکافه را با کمی شیر گرم حل کرده و به مواد شیرینی اضافه کرده و داخل قیف با ماسوره کنگره دار میریزیم و به شکل حلقه بسته روی کاغذ روغنی میریزیم و یا حلقه ها را میتوان تو خالی ریخت
فر را که از قبل روشن کرده اید با درجه 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه میپزیم
بعد از پخت و سرد شدن روی شیرینی ها پودر قند پاشیده و اگر وسط حلقه ها بسته بود با مارمالاد و یا شوکلات آبکرده پر میکنیم
اگر وسط حلقه ها باز بود با روبان تزیین کنید