مواد لازم برای باقلوا"

خمیریوفکا ابسته" 200 گرم

پودر بادام" 200گرم

پودرقند" خلال بادام وپسته مقداری برای تزیین"

پودر هل اقاشق سوپخوری"

گلاب به میزان لازم"

کره یا روغن خوب به دلخواه"

زرده تخم مرغ 1عدد"

زعفران مقداری"




طرز تهیه"
تمام مواد خشک را با هم مخلوط کرده و با گلاب مواد را بصورت خمیر در اورده وخمیر یوفکا را دونه دونه جدا کرده وداخل خمیر را مطابق شکل از بالا مقداری مواد ریخته ومیپیچیم بعد روی خمیر ها را زرده تخم مرغ زده وروغن یا کره را ابکرده روی خمیرها ریخته ودر فر از قبل گرم شده قرار میدهیم تا باقلواها کاملا برشته شوند بعد از فر در اورده ودر شربت سردشده قرار میدهیم.
فر را با 200درجه سانتی گرادروشن کرده ولی وقتی باقلواها را میخواهیم داخل فر قرار دهیم درجه فر را روی 150درجه قرار میدهیم. 10دقیقه به اخر هم بالای فر راروشن کرده تا کمی روی باقلواها برشته شوند.

شربت باقلوا"
مواد لازم"
2لیوان دسته دار شکر"الیوان دسته داراب"نصف لیوان گلاب"یک قاشق غذاخوری ابلیمو"
طرز تهیه شربت"
اب وشکر را باهم مخلوط کرده روی حرارت قرار میدهیم ومیگذاریم تا شربت بجوش بیاد در این مدت به شربت اصلا دست نمیزنیم به محض اینکه شربت به جوش امد اول گلاب را اضافه کرده وبعداز یکی دو جوش ابلیمو را اضافه میکنیم وزیر حرارت را خاموش میکنیم ومیگذاریم تا شربت کاملا خنک شود


منبع: مهناز مرادی