یک دسر فوق العاده ساده.شیک و خوشمزه مناسب شب یلدا.امیدوارم تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم.

آب انار ۵ پیمانه

دانه انار ۱ پیمانه

نشاسته گل ۵/۴ قاشق غذاخوری

پودر ژلاتین ۲ قاشق سر پر

شکر ۵/۱ پیمانه

بیسکویت دایجستیو ۱ بسته ۲۰۰ گرمی

کره ۱۰۰ گرم




طرز تهیه.

ابتدا بیسکویت را آسیاب کرده با کره ذوب شده مخلوط کنید و کف قالب کمربند داربریزید و به مدت نیم ساعت

در یخچال قرار دهید.طی این فاصله مشغول تهیه دسر شوید. ابتدا یک پیمانه از آب انار را درون ظرفی 

بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن ماری روی بخار کتری یا در مایکروفر شفاف کنید و 

بگذارید تا سرد شود.سه پیمانه از آب انار را درون ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید مقدار شکر را بهتره

که خودتان تست کنید اگر به شکر بیشتری احتیاج داشت بازهم اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا گرم شود

نشاسته را با یک پیمانه باقیمانده آب انار مخلوط کنید و به ظرف روی شعله اضافه و مانند فرنی مدام به هم

بزنید تا مانند فرنی سفت شود این کارر ا با شعله کم انجام دهید که نشاسته بوی خامی ندهد سپس ژلاتین شفاف

را هم به ظرف اضافه و هم بزنید مواد کمی شل می شود بعد از جوش آمدن شعله را خاموش و بگذارید مواد 

سرد شود وقتی سرد شد به روی بیسکویت ها ریخته و مجددا در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود در آخرانار
دون شده را روی قالب ریخته و در ظرف مورد نظر بگذارید


منبع: honaretabakhi.blogfa.com