دسر انار مناسب شب یلدا
مواد لازم.
آب انار ۵ پیمانه
دانه انار ۱ پیمانه
نشاسته گل ۵/۴ قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین ۲ قاشق سر پر
شکر ۵/۱ پیمانه
بیسکویت دایجستیو ۱ بسته ۲۰۰ گرمی
کره ۱۰۰ گرم

طرز تهیه.
ابتدا بیسکویت را آسیاب کرده با کره ذوب شده مخلوط کنید و کف قالب کمربند داربریزید و به مدت نیم ساعت
در یخچال قرار دهید.طی این فاصله مشغول تهیه دسر شوید. ابتدا یک پیمانه از آب انار را درون ظرفی
بریزید و پودر ژلاتین را روی آن بپاشید و به روش بن ماری روی بخار کتری یا در مایکروفر شفاف کنید و
بگذارید تا سرد شود.سه پیمانه از آب انار را درون ظرفی ریخته و با شکر مخلوط کنید مقدار شکر را بهتره
که خودتان تست کنید اگر به شکر بیشتری احتیاج داشت بازهم اضافه کنید و روی شعله بگذارید تا گرم شود
نشاسته را با یک پیمانه باقیمانده آب انار مخلوط کنید و به ظرف روی شعله اضافه و مانند فرنی مدام به هم
بزنید تا مانند فرنی سفت شود این کارر ا با شعله کم انجام دهید که نشاسته بوی خامی ندهد سپس ژلاتین شفاف
را هم به ظرف اضافه و هم بزنید مواد کمی شل می شود بعد از جوش آمدن شعله را خاموش و بگذارید مواد
سرد شود وقتی سرد شد به روی بیسکویت ها ریخته و مجددا در یخچال گذاشته تا کاملا بسته شود در آخرانار
دون شده را روی قالب ریخته و در ظرف مورد نظر بگذارید
منبع: honaretabakhi.blogfa.com