خورش کرفس
مواد لازم:
گوشت گوسفندی: به میزان لازم
پیاز کوچک: ۱ عدد
کرفس : ۱ عدد
نعناع و جعفری: نیم کیلو
نمک، فلفل، زردچوبه و زغفران
آبلیمو
طرز پخت:
پیاز رو ریز ریز خرد کنین و با زردچوبه کمی تفت بدین تا سبک و طلایی بشه. گوشتها رو هم اضافه کنین و با پیاز تفت بدین.
می تونین از گوشت صاف یا استخوانی استفاده کنین.
حدود ۲ لیوان آب جوش اضافه کنین و در ظرف رو بذارین تا گوشت نیم پز بشه.
برگهای کرفس رو با نعناع و جعفری خرد کنین و سرخ کنین. نه زیاد که سیاه بشه ها…. ( من واسه خودمون که درست می کنم این مقدار سبزی و کرفس ۲ وعده مون میشه. می تونین بسته بندی کنین و فریزر بذارین) ساقه هاش رو هم به اندازه دلخواه و یکدست خرد کنین و تفت بدین.
گوشت که نیم پز شد سبزی رو با نمک، فلفل، کمی دارچین و زعفرون اضافه کنین.۱ قاشق مرباخوری رب هم من می زنم بهش
من ساقه ها رو دیرتر میریزم که خیلی نرم نشه. شما اگه دوست ندارین زیر دندون حس بشه با سبزیها بریزین.
و در آخر هم آبلیمو یا آبغوره رو اضافه کنین
منبع : http://sofreyema.ir