1-بال مرغ را در ظرفی با پیاز و ابلیمو و ادویجات مزه دار می کنیم
2-مواد درون مرغ را به دلخواه هر چیزی می توان انتخاب کرد
در این پخت من از اسفناج ریز و پخته شده + سیر ریز شده + پاستای اب کش شده ( ریزترین را انتخاب کنید یا ان را پس از ابکش کردن با چاقو ریز کنید) + پنیر خامه ای + پنیر چدار رنده شده + کمی شیر و روغن زیتون +ادویجات به دلخواه




3- از کنار استخوان و در راستای استخوان در ون بالها جا باز کنید
4- درون حفره ها را با مخلوط مواد تهیه شده پر کنید
5- یک تخم مرغ را با چنگال و رب انار هم زده و بالها را ابتدا به ارد سفید و بعد به مخلوط تخم مرغ و رب انار اغشته کرده سپس با ارد سوخاری انرا پوشش می دهیم
6- بالها را سرخ کنید و با رب انار یا سس cranberry (ساکنین امریکا و کانادا) میل کنید